Cristian Tudor locuiește în prezent la Holywood, acolo unde lucrează ca tehnician video. Plecat din țară în urmă cu mai mulți ani, Cristian a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută în timpul pandemiei de coronavirus.

Românul a povestit cum a traversat America în lung și-n lat în momentul în care continentul a fost cel mai puternic lovit de pandemie. El spune că a trăit momente dramatice, că a rămas fără serviciu și a avut zile în care nu a avut cum să-și procure de mâncare.

 

Povestea românului care a traversat America în plină pandemie! Cristian, despre ”vicul american”, așa cum este el astăzi

Iată o bucățică din ”visul american”, așa cum l-a trăit Cristian Tudor în aceste ultime luni.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Hollywood, 18 Iulie 2020... După o zi lunga la munca unde a trebuit sa lucrez într-o vilă aflată în construcție și fără aer condiționat am ieșit în oraș că să mănânc și să-mi plimb "copilul blănos" pe celebrul Hollywood Bulevard. Recunosc, bucătăria nu e punctul meu forte, mănânc "mizerii" pe unde apuc, datorită programului de lucru haotic( și a comodității).

Nu neg existența și nu cred in conspirația noului Coronavirus, eu sunt de părere că adevărul este undeva la mijloc, între un virus "scăpat" dintr-un laborator dar și niște interese ascunse comercialo-politice.

Ce mă intrigă este faptul că deși s-au luat măsuri de protecție asupra populației, că de exemplu închiderea restaurantelor, nu s-a luat în considerare și măsuri de protecție asupra consumatorilor. Văd zilnic zeci de oameni la coada la drive in sau in parcările hipermarketurilor și mănâncă pe unde apuca, pe trotuarele insalubre sau in mașină, oare acest virus nu pătrunde și în aceste locuri?

Povestea românului care a traversat America în plină pandemie! Cristian: ”Am fost afectat moral și material”

Ca o mica paranteză, de când a început pandemia am fost afectat atât moral, cât și material. Am pierdut un contract de munca, am pierdut chiria, am avut câteva zile în care am stat într-o cameră de hotel fara că să găsesc ceva mâncare semi-preparata care sa o încălzesc la microunde. De pâine sau apa nici nu se punea problema. Am hotărât că să plec din LA in New York ca să lucrez la un prieten care îmi oferise ceva de munca in perioada carantinei, spunandu-mi că are de lucru la noua lui casa și o să fim "carantinați" acolo...

Cum vorba românească de aici din diasporă este" fereste-te de români că se folosesc de tine!" este adevărată, am hotărât să mă întorc în LA, făcând o mica escala in Orlando că să îmi recuperez motocicleta și lucrurile pe care le lăsasem la un depozit in timpul când lucram la un contract aici. Pot spune că am traversat America în lung și-n lat în toiul pandemiei LA PROPRIU!( zbor LA-Texas-New York apoi New York -Orlando; am condus din Orlando până în Los Angeles un traseu mai lung decât de obicei pentru că atunci când m-am încumetat să conduc Texas și New Mexico erau închise și riscam să fiu oprit în carantină). Ii mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am îmbolnăvit!

Citeste si: MAE, noi date despre intrarea în Ungaria: „Testare obligatorie la frontieră şi carantină sau izolare 14 zile”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Încerc sa fac puțin haz de situație atașând mai jos o poza cu o masă aranjata ad-hoc in vremuri de nesiguranță... Dar îmi pun întrebarea, oare lanțurile Fast-Food nu pot pune la dispoziție niste mese decente și dezinfectate?

USA/ UE/ restul Lumii, treziti-va!”, a povestit Cristian Tudor pe contul lui de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si