La sfarsitul anilor ‘90, un pedofil a bagat spaima in nordul Moldovei, dupa ce a violat noua baieti cu varste cuprinse intre 9 si 15 ani, doi dintre minori fiind chiar omorati de cel ce a ajuns sa devina cunoscut drept „pedofilul din Burdujeni”. Pedofilul Mihai Olariu, din satul sucevean Valea Glodului, comuna Vulturesti, avea in 2000 varsta de 47 de ani. Prima sa victima a fost un baiat de 13 ani, pe care l-a intalnit in primavara anului 1998 intr-un bar din zona autogarii din Nasaud.

Individul l-a convins pe minor sa mearga intr-o padure din zona, unde a scos un cutit si l-a amenintat cu moartea. Speriat, baiatul nu a putut riposta, fiind violat anal de catre pedofil. Cateva zile mai tarziu, un alt copil de 12 ani a devenit victima lui Olariu, „Pedofilul din Gara Burdujeni” operand exact in acelasi mod. De aceasta data, victima a fost ademenita din apropierea Garii Burdujeni. In vara anului 1999, Olariu i-a promis unui baiat de doar noua ani o suma de bani daca il ajuta sa transporte niste bagaje.

Copilul a fost dus undeva in spatele garii din Pascani, unde a fost violat anal.

Cateva zile mai tarziu, pedofilul avea sa faca o noua victima, de aceasta data un adolescent de 15

ani fiind violat intr-o padure din apropierea garii din Iasi. In toamna anului 1999, un minor de 12 ani a trecut prin chinuri cumplite dupa ce pedofilul l-a dus intr-o padure din comuna Pojorata, unde l-a violat anal si i-a bagat crengi de copac in anus. Dupa doua saptamani, Olariu avea sa comita o noua fapta, de aceasta data in apropierea garii din Iasi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Un baiat de 13 ani a fost abuzat. La sfarsitul lunii noiembrie a anului 1999 avea sa moara si prima victima a „pedofilului din Burdujeni”. Un minor de 11 ani a fost abordat de catre Mihai Olariu langa un magazin din Gara Burdujeni, barbatul reusind sa-l duca intr-o zona izolata, unde l-a violat. Copilul a murit dupa ce crengile care i-au fost bagate in anus i-au produs leziuni incompatibile cu viata, scrie Adevarul.

Citeste mai multe AICI.  

Sursa foto: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si