Close sidebar
Close sidebar

Povestea tragică a unei adolescente cu o formă rară de cancer. O durea spatele și medicii i-au dat doar analgezice

O adolescentă care suferea de o formă rară de cancer a murit după ce, în primă fază, medicii i-au pus un diagnostic greșit și i-au prescris doar analgezice. Tânăra se plângea de dureri de spate.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Când Elisha Furneaux le-a spus părinților că o doare spatele tot mai rău, aceștia nu s-au îngrijorat prea tare. Tânăra lucra într-o creșă din Țara Galilor și familia ei s-a gândit că durerile ar putea fi cazuate de faptul că se tot apleacă pentru a-i lua pe copii în brațe.

Citeste si: Infecția misterioasă și molipsitoare care se răspândește la nivel mondial

Până la urmă, au decis să meargă cu adolescenta la medic, pentru că aceasta se simțea tot mai rău. Durerile au continuat și după un tratament cu analgezice, așa că singura soluție a fost efectuarea unei radiografii.

Adolescenta avea o formă rară de cancer. Medicii au descoperit-o prea târziu

Rezultatul radiografiei i-a șocat pe părinți. Fata avea o formă rară de cancer, în fază avansată, și nu a mai trăit decât șase luni și jumătate.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

„Înainte să primească rezultatul radiografiei, a căzut din picioare în casă și tumoarea i-a ajuns în coloana vertebrală. Toată lumea a fost șocată. Până să fie diagnosticată, cancerul se răspândise și ajunsese deja la plămâni, rinichi și pelvis. Cuvântul cancer ne-a devastat viețile. Într-o zi era totul bine și a doua zi venim acasă și totul se schimbase”, a povestit mama îndurerată, pentru walesonline.co.uk.

Elisha Furneaux a petrecut patru săptămâni într-un spital din Cardiff, încă 17 într-un spital din Liverpool, iar ultimele cinci- acasă, unde s-a stins din viață, înconjurată de familie și prieteni.

Acum Emma, mama adolescentei, și-a propus să alerge la maratonul de la Londra din dorința de a strânge bani pentru o fundație care i-a ajutat familia cât timp Elisha a fost în spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI