Costin Gheorghe de la Exatlon este unul dintre cei mai puternici concurenţi ai competiţiei fenomen din Republica Dominicană. Tânărul este motivat, rapid şi a adus multe puncte echipei sale.

Citeste si: Îl credeai pe Costin Gheorghe de la Exatlon bad boy-ul competiţiei? Iată cum a vorbit despre el fosta colegă Diana Pivniceru! VIDEO!

În România, fiecare rezultat, cuvânt şi mişcare a fotbalistului sunt trăite la intensitate maximă de familia lui, dar şi de fostele lui colege de la "Faimoşi" care au părăsit concursul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Ami, artista care deşi a stat doar trei săptămâni a reuşit să-şi depăşească limitele şi să obţină puncte importante, s-a înţeles încă din primul moment cu fratele Elenei Gheorghe.

Amândoi au simţul umorului, sunt optimişti şi buni povestitori aşa că au devenit foarte buni prieteni încă de când s-au cunoscut, la aeroport. Relaţia s-a consolidat în Republica Dominicană, cei doi fiind acum "frate" şi "soră".

Citeste si: Golul imens din sufletul lui Costin Gheorghe de la Exatlon! Vezi cât de mult îi lipseşte fiica lui! Sora lui, Ana, face declaraţii incredibile! EXCLUSIV!

Mama lui Costin Gheorghe, declaraţie emoţionantă despre fiul ei! "Mă rog la Dumnezeu să-l protejeze"

" Nu vă imaginaţi ce emoţii am când îmi văd copilul pe traseu. Sunt mândră de el şi mă rog la Dumnezeu să-l protejeze şi să se descurce la fel ca până acum.

Ştiam că am un fiu ambiţios, puternic, determinat, care ştie exact ce vrea. Atât eu cât şi tatăl, surorile, copilul şi nepoţii lui îl încurajăm, îi transmitem toate gândurile bune şi dragostea. Îmi pare rău că nu pot să vorbesc cu el să-i spun că eu şi tatăl lui suntem cei mai fericiţi şi mândri părinţi. Cum să nu fiu mândră de un asemenea copil? Mi-a părut rău şi de băiatul acela, Iulian, chiar dacă a avut o divergenţă cu Costin. E un concurent bun, se vede, dar a avut ghinion să se accidenteze. Sper să-şi revină cât mai repede, multă sănătate îi doresc. Aş mai vrea să-i spun lui Costin că Ema îl iubeşte şi nu pierde nicio ediţie a Exatlon-ului. Hai Roşii Faimoşii! Sunteţi o echipă frumoasă şi unită!", a declarat Mărioara Man Gheorghe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si