„Nostradamusul Balcanilor” vine cu noi predicții pentru anul 2024.

Baba Vanga, cunoscută sub numele de „Nostradamusul balcanilor”, era și este în continuare cunoscută pentru abilitatea sa extraordinară de a prezice viitorul.

Vladimir Putin ar putea fi asasinat în 2024

Baba Vanga are predicții legate despre asasinarea lui Putin, care s-ar întâmpla în anul 2024. Ne apropiem de anul nou, iar unii dintre cei foarte interesați de subiect se așteaptă în orice moment ca liderul rus să fie asasinat.

Clarvăzătoarea ar fi văzut că președintele Rusiei, Vladimir Putin, va fi asasinat de către cineva din propria țară pe parcursul anului 2024. Predicția vine după ce Kremlinul a emis un mesaj, negând faptul că Putin ar fi mort. De-a lungul timpului au circulat informații potrivit cărora liderul rus ar fi murit, totul fiind spus pe un canal de Telegram. Unii cred că Putin ar fi murit la palatul său din Valdai.

Citește și: Maia Sandu, în război deschis cu oamenii lui Putin. A fost atacată sub centură de la Kremlin: "Este o rușine pentru poporul moldovean"

Totodată, Kremlinul a negat speculațiile care spun că Putin ar suferi de cancer și faptul că sănătatea acestuia se deteriorează.

Predictii Baba Vanga 2024

Clarvăzătoarea ar fi văzut că președintele Rusiei, Vladimir Putin, va fi asasinat de către cineva din propria țară pe parcursul anului 2024

[Sursa foto: Facebook]

Atacurile teroriste s-ar putea intensifica

Bătrâna ar fi prezis și o creștere a atacurilor teroriste.

Femeia susținea că o „țară mare” va efectua mai multe teste sau atacuri cu arme biologice pe parcursul anului 2024.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Legat de atacurile teroriste, care par să se înmulțească în ultima vreme, Baba Vanga a mai prezis și că teroriștii vor crea un adevărat haos în spațiul european.

Ce altceva ne mai poate rezerva anul 2024?

Bătrâna Vanga a prevăzut că va avea loc o schimbare a orbitei Planetei, care în general se produce pe o perioadă destul de lungă de timp. În cazul în care aceasta s-ar produce mai repede, am putea fi martorii unor dezastre naturale înfricoșătoare. De asemenea, nivelurile de radiație ar putea crește.

Baba Vanga a mai spus și că va avea loc o criză economică uriașă care va afecta economia globală în anul 2024. Factori precum creșterea datoriilor, intensificarea tensiunilor geopolitice și transferul de putere economică de la Vest la Est ar putea face ca această afirmație să se adeverească.

Baba Vanga susține că în anul ce urmează am putea vedea o intensă creștere a atacurilor cibernetice. Hackerii ar putea viza rețelele de energie electrică și instalațiile de tratare a apei, ceea ce poate repezenta o adevărată amenințare la adresa securității naționale.

Anul 2024 ar putea aduce o creștere semnificativă a puterii inteligenței artificiale în societate.

Baba Vanga a mai prezis și că ar putea apărea noi tratamente pentru bolile incurabile cum ar fi Alzheimer-ul și cancerul, în anul 2024.

Predictii Baba Vanga 2024

Anul 2024 ar putea aduce o creștere semnificativă a puterii inteligenței artificiale în societate.

[Sursa foto: Unsplash]

Cine a fost Baba Vanga, numită și „Nostradamusul balcanicilor”?

Femeia de origine bulgară a murit în urmă cu 26 de ani, la vârsta de 84 de ani, dar multe dintre predicțiile ei s-ar fi adeverit cu mult timp după ce aceasta a trecut în neființă. Totuși, predicțiile sale sunt greu de verificat pentru că puține dintre ele, dacă au existat într-adevăr, au fost scrise pe hârtie. Credincioșii au continuat, oricum, să creadă în ceea ce bătrâna avea de spus despre viitorul umanității.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Alertă. Vladimir Putin a retras Rusia din tratatul de interzicere a testelor nucleare

De-a lungul vremurilor sale, Baba Vanga a prezis mai multe lucruri, însă oamenii de pe internet au vrut să adauge acestora un strop de sare și piper pentru a avea audiențe pe diversele platforme de socializare.

Baba Vanga s-a născut în anul 1911. Ea ar fi orbit, după cum ar fi spus, după ce ar fi fost prinsă într-o tornadă periculoasă.

Ea a prezis mai multe lucruri, inclusiv pentru anul 2023. Una dintre ele se referea la schimbarea orbitei Planetei și cum aceasta ar putea duce la inundații devastatoare. Ar mai fi vorbit și despre următoarea epocă de gheață, în funcție de cât de departe va fi Pământul de soare, potrivit The Sun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si