Timp de 5 zile, aproape 300 de artiști vor urca pe cele 10 scene ale festivalului.

Vor cânta 300 de artiști din 24 de țări

Curtea castelului Banffy s-a umplut de muncitori care au început de câteva zile construcția festivalului. Ediția din acest an se desfășoară pe o suprafata mult mai mare, echivalentul a 61 de terenuri de fotbal, așa că a fost nevoie de tone de materiale și kilometri de cabluri pentru întreaga logistică.

Aproape 300 de artiști din 24 de țări, 10 scene, 100 de ore de muzică live – astfel se traduce în cifre experiența muzicală pregătită pentru Electric Castle (EC).

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Călătorie de poveste de la Portul Bicaz spre mândra Bucovină

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Twenty One Pilots, Gorillaz, Disclosure, Peggy Gou, Moderat, Editors și alte sute de artiști din 24 de țări vor urca pe scenele festivalului la mijlocul lunii iulie, iar lor li se alătură Enter Shikari. Britanicii cu un stil unic ce îmbină post-hardcore, alternative rock și electronicore revin pe domeniul Castelului Banffy după un show electrizant în 2016, când ploaia torențială a alimentat energia publicului pentru un pogo ce a rămas în istoria festivalului.

Line-up-ul este completat și de rapperul Spike și trupa de rock alternativ Alternosfera”, arată organizatorii Electric Castle.

Sunt așteptați 250.000 de participanți

Pe scena principală sunt programate show-urile Zdob și Zdub, Vița de Vie, Coma, Subcarpați și Delia, în timp ce byron, Robin and the Backstabbers, Șuie Paparude, Dor de Duh, om la lună sau The Mono Jacks sunt „la Hangar”, scena preferată pentru muzică alternativă.

Citeste si: Guvernul a aprobat miercuri proiectul prin care studenţii pot contracta credite de 10.000 de euro, iar familiile şi cuplurile pot lua credite de 15.000 de euro

Festivalul începe pe 13 iulie și timp de cinci zile organizatorii așteapta peste 250.000 de participanți. Abonamente se mai găsesc la prețul de 180 de euro, iar biletele zilnice costă 70 de euro.

Citeste si: Prețul carburanților în Europa. Ţările cu cele mai mici preţuri la benzină şi motorină

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si