Close sidebar
Close sidebar

Premierul Dacian Ciolos a luat masa alaturi de Barack Obama si de Justin Trudeau

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, participa in aceste zile la Summit-ul liderilor mondial cu privire la criza globala a refugiatilor, summit ce are loc la New York.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Premierul a mers la intalnire insotit de sotia sa, Valerie Ciolos-Villemin, si a participat la receptia oferita de presedintele Statelor Unite, Barack Obama.

Pe langa aceasta receptie, Ciolos a fost invitat si la dejunul la nivel inalt oferit de Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, in onoarea sefilor de delegatie.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Dacian Ciolos s-a intalnit acolo si a avut discuti pe tema liberalizarii vizelor pentru cetatenii romani si cu premierul canadian, Justin Trudeau. Cei doi au apreciat ca exista perspective bune pentru ca vizele sa fie ridicate in cel mai scurt timp posibil.

Sursa foto:  bn24.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI