Close sidebar
Close sidebar

Premierul desemnat incepe sa-si faca echipa. Cum va arata cabinetul Tudose

Acceptat de presedinte pentru functia de premier, Mihai Tudose incepe sa-si faca echipa, sub atenta coordonare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Cum va arata cabinetul Tudose, aflati chiar acum!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

In spatele usilor inchise,  Liviu Dragnea si premierul desemnat si cu probleme la doctorat, pun pe hartie noul cabinet.

"Acuzatiile de plagiat raman si probabil ca domnul Tudose va purta aceasta responsabiliate si acest stigmat pe tot parcursul carierei sale", sustine Raluca Turcan.

Rand pe rand intra vechi ministrii ai guvernului condus pana mai ieri de Sorin Grindeanu. Doar cateva nume s-ar schimba pe lista noului Guvern. La aparare ar urma sa revina Mircea Dusa. Pentru Finante se bat doi social democrati: Eugen Teodorovici si Viorel Arcas. Si scaunul lui Bodog de la Sanatate se clatina. In locul lui ar fi in schema, Sorina Pintea si Florin Buicu, presedinte al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Se schimba numai cativa ministrii, dar asta nu inseamna ca liderii din PSD nu duc negocieri. Feriti de ochii presei, in cartierul Primaverii, la vila de protocol Lac 1 Liviu Dragnea discuta cu sefii din teritoriu despre numele care urmeaza sa se regaseasca in Guvernul Tudose!

"Am invitat presedinti de organizatii judetene si primul ministru sa avem discutii despre noua formula guvernamentala", a declarat Liviu Dragnea.

Maine structura noului cabinet va fi validata de comitetul executiv al PSD. Daca planurile social democratilor vor merge ca unse, joi seara Guvernul Mihai Tudose ar putea depune juramantul la Palatul Cotroceni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI