"Asa cum va spuneam, o sa am o discutie cu dansul in seara asta sau maine dimineata, iar maine, dupa sedinta de Guvern, o sa va anunt  ce decizie am luat", a afirmat Sorin Grindeanu.

Chestionat daca decizia CCR este de natura sa ii schimbe pozitia pe care o are in privinta ministrului de Justitie, premierul a sustinut ca hotararea sa in aceasta chestiune e luata.

"Vreau sa am o discutie cu el, decizia mea e luata. O sa o vedeti maine. si eu v-am spus o idee ieri, de fapt mi-ati dat o idee ieri intr-una din intrebarile pe care mi le-ati pus, chiar o consider o ideea foarte buna (ca un tehnocrat sa conduca Ministerul Justitiei- n.r.), dar hai sa facem lucrurile, iar citez din clasici in viata, pas cu pas, sa facem lucrurile in etape. Va spuneam ca doresc sa am o discutie fie astazi dupa-masa, fie maine dimineata, decizia mea ramane aceeasi, dar vreau sa am o discutie si legata de ceea ce a decis Curtea Constitutionala astazi", a raspuns prim-ministrul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Sorin Grindeanu a sustinut ca pe el il intereseaza si ceea ce a decis CCR, nefiind vorba doar de persoana lui Florin Iordache.
"Nu e vorba doar de persoana domnului Iordache. Pe mine ma intereseaza si ceea ce astazi s-a intamplat, si anume decizia CCR pentru ca daca vorbim de persoana, va spuneam si ieri si alaltaieri ce se intampla. De decizia CCR vreau sa ajung sa inteleg foarte bine ceea ce s-a intamplat azi, inteleg ca si maine e un termen la CCR extrem de important, dincolo de persoana domnului ministru",
a subliniat premierul.

El a mai precizat ca asteapta din partea lui Florin Iordache sa vina aceasta prima discutie.
"Aceasta prima discutie pe care o astept din partea domnului Iordache de data asta mai mult si pe ceea ce s-a intamplat prin decizia CCR si pe ceea ce se va intampla si maine, dar nu schimba in niciun fel decizia", a conchis Sorin Grindeanu.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si