Close sidebar
Close sidebar

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, anunt important: "In mod cert vor exista schimbari!"

Esecul de la Euro 2016 se va lasa cu sanctiuni, conform sefului FRF.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele Federatiei a anuntat o perioada de analiza, la capatul careia va face numeroase schimbari. El a refuzat insa sa spuna daca aceste schimbari vizeaza staff-ul tehnic, anunta Dolce Sport. "Intram in perioada de analiza si cat mai curand posibil vom anunta deciziile in urma acestei analize. Avem nevoie de acesta perioada de analiza. In mod cert vor exista schimbari. Vom analiza nu numai prezenta la acest turneu final, ci si perioada de calificare si tot ceea ce inseamna viitorul fotbalului romanesc. Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta", a spus Burleanu conform Dolce Sport.

Echipa nationala a Romaniei a fost eliminata de la EURO 2016 dupa ce a pierdut, scor 0-1, ultimul meci din Grupa A, disputat impotriva Albaniei. Tricolorii au incheiat grupa pe ultimul loc, cu un singur punct.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI