Michelle Obama a declarat in discursul ei ca americanii trebuie sa aleaga pentru viitorul copiilor lor, pentru toti acei copii care ocolesc strazile pe care stau "gastile de baieti rai" in drumul spre scoala, pentru acei copii care se intreaba cum isi vor permite sa stea in facultate, copii ai caror parinti nu vorbesc o boaba de engleza, dar viseaza la o viata mai buna.

 

Prima doamna a vorbit despre prima zi de scoala a fetelor sale, in varsta atunci de 7 si 10 ani.

"O calatorie care a inceput imediat ce am ajuns in Washington, cand se pregateau de prima zi de scoala. Nu o sa uit niciodata acea dimineata de iarna cand ma uitam la fetele noastre in timp ce se urcau in acel SUV uri negre cu toti oamenii aceia inarmati. Si cum fetele lor micute se lipeau de geamul masinii, si singurul lucru la care ma puteam gandi era: "Doamne, ce am facut?". La acel moment, am realizat ca timpul nostu la Casa Alba va fi fundatia care sta la baza caracterului fetelor noastre. Si felul in care gestionam aceasta experienta ar putea sa le fie decisiv in viata", a spus Michelle Obama.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Prima doamna a continuat spunand ca au fost multe provocari in viata de zi cu zi in ceea ce priveste cresterea celor doua fete. "Motto-ul nostru este: cand ei se duc in jos, noi ne inaltam".

Michelle Obama a vorbit despre importanta modelului parental in viata copiilor si cat de important este sa iti iei jobul in serios, aratandu-si pe tot parcursul discursului sustinerea pentru Hillary Clinton.

"Vreau un presedinte cu record de servicii publice. Pe cineva a carui viata arata ca copiii nostri nu trebuie sa alerge dupa faima si bani pentru noi, trebuie sa luptam sa dam fiecaruia o sansa sa reuseasca.  Vreau un presedinte care sa ne invete copiiii ca fiecare conteaza in tara asta", a mai spus Prima doamna.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si