Close sidebar
Close sidebar

Prima reactie a lui Basescu dupa ce comisia parlamentara a stabilit ca el a fraudat alegerile din 2009: "Sunt ridicoli"

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca membrii comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 sunt "ridicoli", sustinand ca PDL avea un singur om în sectiile de votare, în timp ce sase partide care erau împotriva candidaturii sale aveau si ele reprezentanti si întrebandu-se cum putea fura acel singur om din comisie buletinele de vot. Aceasta este prima reactie a lui Basescu dupa raportul preliminar al Comisiei parlamentare, potrivit caruia el si Emil Boc ar fi favorizat fraudarea alegerilor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Întrebat, sambata, la Neptun, la finalul prelegerii sustinute la scoala de vara a tinerilor din PMP, despre raportul comisiei parlamentare privind alegerile prezidentiale din 2009, Basescu a spus:" Eu cred ca sunt atat de ridicoli cu aceste concluzii încat nu merita o reactie a mea".

El a sustinut ca stie foarte bine ca nu au fost fraudate alegerile în favoarea sa." Stiu foarte bine ca nu au fost fraudate în favoarea mea, iar acest lucru este dovedit de faptul ca în timp ce noi, PDL, am avut un singur om în sectiile de votare, ei au avut reprezentanti din sase partide, toti împotriva candidaturii mele, sustinatorii lui Geoana. Cum putea acel om sa fure buletine de vot", a spus Traian Basescu.

Raportul preliminar al Comisiei parlamentare de ancheta privind prezidentialele din 2009- dat publicitatii miercuri- arata ca presedintele de atunci, Traian Basescu, si Guvernul PD, în frunte cu Emil Boc, au favorizat fraudarea alegerilor, diferenta dintre candidati fiind atat de mica încat actiunile lor au influentat rezultatul scrutinului, iar SRI si DNA au favorizat ascunderea faptelor.

Printre acuzatiile aduse Executivului Boc este ca a convocat o sedinta de Guvern pentru a schimba din functie sefi de institutii "noaptea ca hotii".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI