Prin declarațiile pe care le-a făcut într-un live pe TikTok, Radu a lăsat cu gura căscată pe toată lumea după ce i-a făcut Mihaelei mai multe complimente. Concret, Radu a dat frâu liber sentimentelor și a declarat în fața internauților care îl urmăreau în acel moment că Mihaela este genul său de femeie cu care s-ar vedea într-o relație.

Prima reacție a Mihaelei! Ce a spus fosta concurentă după complimentele pe care Radu i le-a făcut?

Reacția Mihaelei nu a întârziat să apară. Fosta concurentă s-a arătat uluită de cuvintele spuse de Radu și a mărturisit că nu a știut cum ar fi trebuit să reacționeze.

După ce a analizat ceea ce a spus Radu, Mihaela a declarat în exclusivitate pentru Wowbiz.ro că vorbele acestuia i se par cam deplasate și că nu este de părere că este genul lui de femeie fiind multe lucruri care fac imposibilă o posibilă relație între ei, mai ales distanța.

Complimentele sunt făcute pe bune pentru că întotdeauna mi-a făcut complimente, dar aseară mi s-a părut că a exagerat puțin. Nu e nimic între noi și nu o să fie vreodată! Pot să vă asigur că nu am nicio treabă cu el și nici nu aș avea vreodată. Din partea mea spun că nu am nicio atracție față de el. Dar el așa face, când intră în vorbă, nu-l mai oprește nimeni”, a

declarat Mihaela pentru Wowbiz.ro. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Lege cerută de urgență de șeful Armatei în privința pregătirii populației pentru război! „Da, populația României, la fel ca întreaga populație din Europa, trebuie să se îngrijoreze”. Marcel Ciolacu răspunde: „Haideți să fim liniștiți”

Mihaela a mai spus că este posibil ca Radu să fi exagerat cu complimentele și pentru a stârni sentimentul aprig al geloziei pentru alte persoane. Mihaela este de părere că i-a făcut seria de complimente pentru ca Radu sau Cristina să fie geloși, crezând că Radu încă mai suferă după relația pe care a avut-o cu Cristina.

„Mi-am dat seama că el a făcut asta intenționat. E posibil să fi făcut și de asta (nr. să-l facă gelos pe Robert) sau poate pentru Cristina. Mai mult pentru ea, nu pentru Robert.”, a mai spus Mihaela pentru sursa citată anterior.

Ce declarații i-a făcut Radu Mihaelei?

„Vă spun cât se poate de sincer că mie îmi place de Mihaela pe bune. Nu e nicio glumă.  Eu dacă aș vrea vreodata o femeie în viața mea, mie mi se pare că Mihaela ar fi perfectă pentru mine din toate punctele de vedere. E harnică, vine de la țară, e frumoasă, are foarte multe atuuri și are și o minte foarte înțeleaptă.

Dar ceea pe noi doi n-o să ne poată face să fim împreună, în primul rând, e că eu pe Mihaela o cunosc sub un alt context și m-am obișnuit cu ea diferit. Iar doi la mâna, venim din vieți diferite, suntem total paraleli. Femeia asta e din Satu Mare, eu sunt de aici.

Pot să-l dau cel mai bine exemplu pe Sorin(n.r. câștigătorul primului sezon „Casa Iubirii”). El a fost cu Nicoleta, ei doi nu s-au potrivit la vieți. Exact aceeași situație la noi. Mihaela are viața ei, are tradițiile ei, are stilul ei de viață, este obișnuită diferit. Eu sunt dintr-o altă zonă, la fel, lucrurile sunt diferite. De aceea vă spun, având vieți diferite, noi ne-am ciondăni, n-am putea să avem ceva împreună vreodată, deși Mihaela e foarte mișto.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Și dacă vreodată, vreo prietenă de-a ei mai e ca ea și ea din București, să-mi scrie. Îi doresc Mihaelei să-și găsească un bărbat cel puțin pe măsura ei. Mihaela să aibă foarte mare grijă ce bărbat își ia lângă ea, pentru că e mișto și e hazlie. Mi se pare că suntem foarte asemănători din multe puncte de vedere. Îmi place stilul ei, vibe-ul ei, nebunia ei, e vrednică, ambițioasă, e frumoasă, e înaltă. Are niște ochi frumoși, are un zâmbet frumos.”,  a spus Radu într-un live pe TikTok.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si