La dezbaterea subiectelor de pe ordinea de zi, la un moment dat, intre primarul Ioan Ciupilan si consilierul local, Catalina Popa, a avut loc un schimb de replici care a escaladat la jigniri si acuzatii reciproce, scrie Adevarul.ro

Acuzat ca nu poate aduce argumente si ca sunt nevoiti "sa stea cu capul plecat si sa accepte orice mizerie pe care o propune", primarul Ciupilan s-a infuriat si a acuzat-o pe Catalina Popa ca ar fi fost data afara de la banca la care a fost angajata pentru ca ar fi fost prinsa furand.

in replica, consiliera Catalina Popa a comentat la adresa primarului, in timp ce se supunea la vot proiectul de hotarare: "cat este de prost!". Imediat, la randul sau, primarul Ioan Ciupilan a replicat:
"Bai, nesimtito! Esti femeie batrana cu parul alb"

"Eu pentru chestia asta te dau in judecata, sa vii cu dovezi ca eu am furat", a amenintat Catalina Popa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Primarul Ciupilan a continuat discursul injurios, in timp ce restul consilierilor locali asistau la schimbul de replici ca la spectacol: "Sunteti cel mai slab consilier pe care l-a avut vreodata Consiliul Local Husi". "Sa va aplaudam!" a continuat consiliera PNL.

"Aplauze pentru cat esti de batrana si de proasta", i-a replicat edilul, insistand ca respectiva consiliera sa spuna de ce ar fi fost data afara de la banca la care a lucrat.

"O mai mare nesimtire decat dati dumneavoastra dovada nu am vazut la nimeni" a comentat primarul Ciupilan, spre stupefactia Catalinei Popa, care l-a avertizat din nou pe edil ca il va da in judecata pentru jignirile aduse si ii va solicita daune morale.

"O sa platiti dumneavoastra daune pentru ca daune pentru ca ati depus reclamatii la DNA. Animala dracului", a comentat primarul Ioan Ciupilan parasind sala de sedinta.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si