Tatăl proprietarului stației GPL care a explodat, din Crevedia, se absoarbe de orice implicare în această afacere. Totuși, Ion Doldurea demisionează din funcția de primar a orașului Caraca, dar și din toate funcțiile politice. În același timp, Petre Forin, primar în Crevedia, declară că stația GPL, "mai degrabă un depozit GPL", nu vindea carburați.

Ion Duldurea se absoarbe de orice legătură cu afacerea fiului său, proprietarul stației GPL. 

Ion Duldurea se absoarbe de orice legătură cu afacerea fiului său, proprietarul stației GPL. 

[Sursa foto: Facebook- Ion Duldurea]

Demisie în Caracal

Primarul din Caracal este tatăl proprietarului stației GPL de la Crevedia, unde trei explozii au ucis 2 oameni și au rănit alți 56 de oameni. Ion Doldurea se absoarbe de orice legătură cu afacerea fiului său, proprietarul stației GPL. 

Ion Doldurea a demisionat din toate funcțiile politice deținute. Acesta și-a anunțat demisia într-o postare pe contul său de Facebook, menționând că nu este puternic afectat de tragedia petrecută la Crevedia. Fostul primar își încheie postarea precizând că nu este implicat în societatea comercială condusă de fiul său.

"Sunt puternic afectat și îndurerat de tragedia care a zguduit comunitatea locală din Crevedia și transmit întreaga mea compasiune familiilor greu încercate, celor care au rude sau prieteni pe patul de spital și cetățenilor care au avut de suferit de pe urma deflagrației... Având în vedere situația creată, deși nu am și nu am avut niciodată vreo implicare în societatea comercială unde s-a întâmplat tragicul eveniment, dar fiind vorba de un membru al familiei mele, pentru a nu exista nici un alt

fel de interpretare, am luat decizia de a mă suspenda din calitatea de membru al PSD și, implicit, din orice altă funcție politică deținută", a scris pe Facebook, Ion Doldurea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În aceeași postare, fostul primar a încercat să lămurească situația neplăcută creată în urma unui interviu, referitor la acțiunile pompierilor. În acel interviu, primarul ar fi lăsat de înțeles că intervenția pompierilor de la Crevedia "e problema lor". Pe Facebook, primarul Ion Doldurea a mărturisit că îi consideră pe pompieri, eroi.

"Raportat la situația de fapt, responsabilitatea efectuării manevrelor la fața locului pentru stingerea incendiilor aparține pompierilor, motiv pentru care m-am exprimat folosind expresia ”e problema lor”. Ca om, evident că sunt devastat de ideea că mulți pompieri au fost răniți și alți oameni au suferit ca urmare a acestui incendiu, repet, un accident. Vreau să fie foarte clar că pentru mine, ca om, pompierii români sunt eroi care știu că își riscă viața zi de zi și pot suferi răni grave, fiind pregătiți în orice moment de sacrificiul suprem", a continuat Ion Doldurea, pe Facebook.

Citește și: În urma exploziei de la Crevedia, un mesaj de solidaritate și sprijin medical a fost transmis din partea Franței, pentru România. ,,Franța este gata să acorde ajutor medical”

Stația GPL nu vindea carburați

Potrivit unui comunicat oferit de primarul din Crevedia, Petre Florin, stația GPL care a explodat nu funcționa ca stație de vânzare carburați, ci era "mai degrabă un depozit GPL". 

"Când am venit eu la primărie, această locaţie avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanţi la cetăţeni. Dar venea cisterna, încărcau, ştiu ei ce făceau. Cei de la ISU au fost de 2-3 ori în control, dar mai multe informaţii nu deţin. Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo", a declarat primarul din Crevedia, Petre Florin, potrivit digi24.ro.

Stația GPL, este, potrivit primarului din Crevedia, "mai degrabă un depozit GPL"

Stația GPL, este, potrivit primarului din Crevedia, "mai degrabă un depozit GPL"

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Într-un comunicat al primăriei Crevedia se precizează că primarul Petre Florian s-a alăturat echipelor de salvatori și se suține că în locul unde a vut loc incendiul activitatea de vânzare de carburanţi către cetăţeni a fost suspendată de ISU. 

"În urma catastrofei petrecute la o fostă stație GPL din Crevedia, autoritățile locale, sub coordonarea primarului Petre Florin, s-au alăturat echipelor de salvatori, într-un efort comun pentru a diminua pagubele și a limita numărul victimelor din cadrul populației. Primarul Petre Florin afirmă că locul unde a avut loc explozia urmată de incendiu era mai degrabă un depozit de GPL, după ce activitatea de vânzare de carburanţi către cetăţeni a fost suspendată de ISU", se arată în comunicatul primăriei Crevedia.

Citește și: UPDATE- Explozii la o staţie GPL din Crevedia: 58 de victime. Premierul anunță controale la toate stațiile GPL din țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si