Dupa zile bune in care a mers de jos, primarul din Copsa Mica a ajuns pe Valea Oltului.

Daniel Mihalache, primar Copsa Mica: Dimineata am mai mult spor, sunt mai odihnit, picioarele sunt odihnite si atunci am o viteza mai normala. Am basici, dar crampe nu, pentru ca am antrenament. Sunt pregatit pentru lucrul asta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Edilul se teme doar de traficul din zona. Primarul va merge pe jos nu mai putin de 327 de kilometri.  

Primarul este suparat pe autoritatile de la Bucuresti carora le-a cerut ajutorul in rezolvarea problemei cu  apa potabila din localitatea pe care o pastoreste iar acestea  nu au facut nimic..Asa ca,edilul  a ales sa mearga pe jos  de la Copsa Mica pana in Capitala,  in semn de protest.

"Nu ma astept sa se intample minuni. Dar daca avem timp sa ne gandim ca nu e normala viata noastra, e suficient pentru mine", spune el.

In fiecare zi, Daniel Mihalache parcurge cam 30 de kilometri pe jos si  se opreste  la primariile din localitatile pe unde trece  pentru a-si stampila foaia de parcurs.

In aceasta dimineata,  primarul din Copsa Mica  se afla in localitatea Salatrucu din judetul Arges.

Daca totul  se va desfasura in conditii normale, edilul  ar trebui sa ajunga in Bucuresti  in data de 2 octombrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si