Mult prea putine locuri pentru asa sarbatoare. Nu a durat insa mult si toata lumea si-a gasit un scaun.

Oriunde te intorci vezi fete imbracate in ii, avand coronite pe cap...Exista o explicatie...Maine este ziua iei romanesti.  

GABRIELA FIREA: Exact acum un an, pe data de 23 iunie la aceeasi ora am depus juramantul in fata bucurestenilor.

O parte din ministrii cabinetului Grindeanu au venit sa ii vada pe colegii primari la un an de bilant. Marele absent a fost chiar seful partidului, Liviu Dragnea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Totusi in primul rand au venit sa isi sustina colegii de partid o parte dintre ministrii. Probabil cei despre care Gabriela Firea spune ca i-au ajutat.

GABRIELA FIREA:  nu ne-am bucurat de o colaborare atat de buna cu toti membrii fostului cabinet si sper ca viitorul Guvern care din punctul meu de vedere se va constitui saptamana viitoare sa fie mai receptiv.

Si pentru ca municipalitatea vrea sa incheie un protocol cu ministerul agriculturii pentru a cultiva legume si fructe, astfel incat copiii sa primeasca mancare sanatoasa la scoala...primarul

sectorului 3 i-a facut o propunere lui Petre Daea. Sa aduca oile in sectorul 3 pentru ca exista suficient spatiu verde.

Si daca toate sunt puse la punct in toata Capitala, primarii nostri nu se lasa.  

GABRIELA FIREA: suntem o aglomerare urbana de aproape 3 milioane de oameni. Ne dorim ca Bucurestiul sa nu fie doar locul in care traim, ci si locul pe care il iubim.

Evenimentul cu staif, spune edilul Capitalei a fost facut cu resurse proprii. Cu toate astea a promis ca ne va comunica in timp util cat a costat sarbatoarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si