Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu Irina, fiica renegata a Regelui Mihai! Nu a mai apucat sa-si vada tatal in viata, insa a fost lasata sa vina in Romania la funeralii

Irina Walker, fiica renegata a Regelui Mihai, nu si-a mai vazut tatal din 2013, atunci cand a fost renegata de Familia Regala, dupa problemele cu legea avute in SUA.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Irina Walker este a treia fiica a Regelui Mihai, dupa Principesa Margareta si Principesa Elena. Ea a fost insa renegata de Familia Regala si decazuta din drepturi, in urma cu cativa ani, dupa ce ea si sotul ei au avut grave probleme cu legea in SUA, acolo unde acestia locuiesc.

Irina Walker nu a fost doar decazuta din drepturile sale in Familia Regala, ci nu i s-a permis nici sa-si vada parintii, iar in urma cu un an si jumatate, ea nu a participat la inmormantarea mamei sale, Regina Ana. De data aceasta, ei i s-a permis sa vina in Romania pentru a participa la funeraliile tatalui sau. Astfel, la ceremonia de la Aeroportul Otopeni, atunci cand sicriul a fost coborat din avion, ea si-a luat locul in randul fiicelor Regelui Mihai.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Irina Walker este casatorita cu John Westley Walker si stabilita cu acesta in SUA de mai bine de 30 de ani. In urma cu cativa ani a fost arestata, alaturi de sotul sau, sub acuzatia ca a organizat pariuri ilegale, lupte ilegale de cocosi si ca a conspirat pentru a incalca legislatia cu privire la protectia animalelor.


Familia Walker a fost arestata in 2013, dupa ce autoritatile au descoperit ca a organizat cel putin 10 lupte de cocosi intr-o magazie aflata pe o proprietate a lor din Oregon. Anchetatorii au declarat ca spectatorii plateau fiecare cate 20 de dolari ca sa vada lupta de cocosi, care aveau legate cutite de picioare. In general, la fiecare lupta erau peste 100 de spectatori si cuplul facea bani si din vanzarea de alcool la astfel de evenimente.
Cei doi si-au recunoscut vina, au fost judecati si, in 2014 au primit verdictul: 3 ani sub supravegherea unui judecator federal si au platit despagubiri de 200.000 de dolari statului american.

Imediat dupa ce s-a aflat de problemele cu legea ale fiiicei Regelui Mihai, Familia Regala a considerat ca Principesa Irina a facut de rusine numele, asa ca a fost exclusa din familie si i-au fost retrase atat drepturile succesorale la tron dar si titulatura oficiala.

Nu numai ea a fost renegata ci si cei doi copii ai sai: Mihai si Angelica.

foto: captura video Agerpres

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI