Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu Mitica Dragomir dupa condamnare: "Asa ceva e fara precedent. Tot fotbalul romanesc nu costa atatia bani"

Meciul dintre DNA si greii fotbalului romanesc, Mitica Dragomir si Mircea Sandu, intra in prelungiri. Judecati pentru au dezafiliat echipa lui Adrian Mititelu, acestia au primit cate 3 ani de inchisoare cu suspendare. Bomba este insa alta. Fostul patron al Universitatii Craiova ar trebui sa primeasca 220 de milioane de euro drept despagubiri.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

La nici o ora de la aflarea deciziei, Dumitru Dragomir a fost surprins de paparazii wowbiz.ro la o terasa din capitala. Zambitor, Dragomir a vorbit la telefon, apoi s-a intretinut cu apropiatii sai.

Fotbalul romanesc se joaca de ceva vreme prin instante. Iar astazi s-a dat o prima decizie istorica.

Prima parte a sentintei a semanat mai degraba a cartonas galben pentru greii fotbalului somanesc.

3 ani cu suspendare, 3 luni de munca in folosul comunitatii si cate 80 de mii de lei amenda.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro


DNA-ul a intocmit dosarul penal pentru Sandu si Dragomir dupa ce Universitatea Craiova, echipa patronata de Adrian Mititelu a fost dezafiliata. In urma deciziei, clubul s-a desfiintat.

La a doua parte a sentintei, Sandu si Dragomir au vazut rosu in fata ochilor.

Cei doi, alaturi de Liga Profesionista si Federatia de Fotbal trebuie sa-i plateasca despagubiri lui Adrian Mititelu in valoare de 1 miliard de lei.
Asta inseamna aproximativ 220 de milioane de euro, cea mai mare despagubire decisa vreodata de o instanta din Romania.

Procurorii vor inchisoare cu executare, asa ca au facut recurs. Inculpatii sunt si ei nemultumiti de decizie. Asadar, fluierul final e in mainile judecatorilor Curtii de Apel.

Ramane o intrebare importanta: de unde vor fi adunati banii pentru despagubirea record?

"Asa ceva e fara precendent.

Pai, tot fotbalul romanesc, tot fotbalul romanesc nu costa atatia bani", a spus Mitica Dragomir.


"Sunt si domnii procurori suporteri de fotbal si sunt mahniti de modul in care se comporta lumea fotbalului din Romania", a spus Mircea Sandu.

O solutie ar fi ca echipa nationala sa castige Campionatul European din Franta. Chiar si asa, nu s-ar aduna intreaga suma.

Pana la decizia definitiva, magistratii Tribunalului trebuie sa motiveze prima hotarare.

Abia apoi se va judeca recursul!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI