Premieră mondială! Primul om născut în Cosmos va veni pe lume în anul 2024. Compania SpaceLife Origin plănuieşte să lanseze pe orbita Pământului o graviduţă care să nască la 402 km distanţă de planetă. Misiunea va dura exact 36 de ore. Acesta primul pas în vederea colonizării spaţiului.

Compania olandeză SpaceLife Origin selectează voluntari pentru o misiune incredibilă. Cercetătorii olandezi vor să aducă pe lume un bebeluş, la 402 km de Terra.

25 de graviduţe vor fi selectate pentru misiune, pentru că aceasta va dura exact 36 de ore, iar mama va trebui să nască natural la fix pentru a nu pune în pericol viaţa nou-născutului. Femeia nu va fi expusă forţelor G nici la decolare şi nici la revenirea în atmosfera Terrei. Atât ea cât şi bebeluşul vor fi protejaţi de radiaţiile cosmice pe întreaga durată a misiunii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Femeia gravidă în opt luni şi jumătate va fi însoţită de o echipă de doctori care vor putea interveni în timpul zborului pentru a întârzia puţin venirea pe lume a copilului, în cazul în care acesta se grăbeşte. Viitoarea mămică ”spaţială” se va antrena pentru naşterea istorică în cadrul unui program care simulează condiţiile de pe orbită.

Mai multe detalii puteti citi pe click.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si