Filmarile, care vor fi difuzate in premiera in cadrul unui documentar realizat de Channel 4, au fost facut intre anii 1992 si 1993 si o prezinta pe printesa discutand deschis cu amicul si antrenorul ei de voce, Peter Settelen, in timpul unor lectii ce aveau ca scop imbunatatirea discursului public.

Itr-una dintre casetele video, printesa Diana marturiseste ca l-a intalnit pe printul Charles de 13 ori inainte de casatorie, potrivit The Telegraph.

„Timp de o saptamana ma suna zilnic si apoi nu-mi mai vorbea trei saptamani. Foarte ciudat.

Emotia pe care o simteam cand stiam ca trebuie sa sune era atat de mare si de intensa“, declara Lady Di.   

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Discutand despre viata sexuala cu printul Charles, Diana este citata spunand ca „niciodata nu a existat vreo cerere in acest sens din partea lui“, aspect pe care l-a pus pe seama aventurii pe care o avea cu Camilla Parker Bowles, care i-a devenit ulterior sotie.    „inainte sa ne casatorim, obisnuia sa-si vada amanta o data la trei saptamani“, dezvaluie printesa Diana.

Mai mult, aceasta a afirmat ca nunta a fost „cea mai urata zi din viata mea“ si a vorbit despre lupta continua de a se ridica la nivelul imaginii sale publice de „printesa din povesti“.

„Daca as putea sa-mi scriu singura scenariul vietii, as fi vrut ca sotul meu sa fuga cu acea femeie si sa nu se mai intoarca niciodata“, a recunoscut Diana.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si