Aceasta surprinzatoare dezvaluire a fost facuta de cantaretul britanic James Blunt, 42 de ani, care a locuit in casa vedetei din "Star Wars" in perioada cand a inregistrat primul sau album "Back to Bedlam".

"Carrie a lipit vederea in care aparea ca printesa Leia pe usa camerei mele cu data nasterii si a mortii sale. imi amintesc impresia puternica pe care mi-a facut-o aceasta poza pentru ca mi s-a parut prea curand", a declarat Blunt ziarului Sunday Times.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Actrita l-a invitat pe cantaret sa stea in casa ei pe timpul inregistrarii albumului sau dupa ce s-au cunoscut la niste prieteni comuni din Los Angeles. Blunt a inregistrat marile sale hituri, precum "Goodbye My Lover", la pianul pe care Fisher il tinea in sala de baie. Prieteni timp de un deceniu, Carrie se considera mama americana a lui James si a devenit parte a familiei acestuia cand i-a botezat copilul.

Dezvaluirea ca Fisher a fost capabila sa-si prezica moartea este cu atat mai cutremuratoare cu cat actrita nu suferea de nicio boala incurabila si a murit cand de abia implinise 60 de ani.

in mod tragic ea a murit cu o saptamana inainte de mama sa, care nu a putut trece peste pierderea prematura a fiicei sale. Cele doua actrite au fost inmormantate in aceeasi zi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si