UPDATE: Ana Maria Patru a fost ridicata marti dupa-amiaza de la locuinta din Voluntari, pentru a fi dusa la audieri la DNA Ploiesti.

UPDATE: Sotul presedintei Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, vizata de ancheta DNA Ploiesti, a incercat sa fuga in timpul perchezitiilor de la locuinta celor doi soti din judetul Valcea. El avea documente ale societatii sale radiate care ”erau relevante pentru circuitul mitei”, sustin surse judiciare.

Surse judiciare au declarat ca in timpul perchezitiilor facute de procurorii DNA Ploiesti in judetul Valcea, la locuinta sefei AEP, sotul acesteia a incercat sa fuga. El avea mai multe documente ale unei societati radiate, pe care a detinut-o, si care ”erau relevante pentru circuitul mitei”, precizeaza sursele citate. Anchetatorii au reusit insa sa-l opreasca pe barbat.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Procurorii DNA Ploiesti fac, marti dimineata, perchezitii la sediul Autoritatii Electorale Permanente, într-un dosar care vizeaza fapte de coruptie, potrivit unor surse judiciare, scrie News.ro

Surse judiciare au precizat ca procurori de la DNA Ploiesti au ridicat mai multe documente.

Procurorii fac cercetari pentru trafic de influenta si spalare de bani, iar printre persoanele vizate ar fi si presedintele AEP, Ana Maria Patru.

La finalul perchezitiilor vor fi audiate mai multe persoane, au precizat sursele judiciare.

Perchezitiile sunt facute de procurori impreuna cu jandarmi de la Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei "Vlad Tepes”.

In ultima perioada, procurorii structurii teritoriale Ploiesti din DNA au instrumentat mai multe dosare penale în care sunt cercetati politicieni în legatura cu finantarea unor partide politice sau a unor campanii electorale.

Printre cei cercetati de DNA Ploiesti în astfel de dosare se numara fostul premier Victor Ponta, deputatul Sebastian Ghita, fostul lider al PNL Vasile Blaga si fostul primar Gheorghe stefan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si