Close sidebar
Close sidebar

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea Olgutei Vasilescu!

Probleme mari pentru primarul orasului Craiova, Lia Olguta Vasilescu. Procurorii DNA au citat-o astazi intr-un dosar in care ea este acuzata de spalare de bani si luare de mita.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa mai multe ore de audieri, procurorii au decis sa puna sechestru pe conturile Olgutei Vasilescu pana la suma de 902.516 lei, suma raportata la cele trei infractiuni de folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Nu doar Lia Olguta Vasilescu a avut probleme in acest caz, ci si inculpatii Preda Radu Cosmin, administratorul public al Craiovei si Popescu Elena Daniela, reprezentant al unei asociatii non profit.

Aceste masuri asiguratorii au fost dispuse de procurorii anticorupotie in vederea confiscarii speciale si pentru garantarea executarii cheltuielilor judiciare, noteaza cei de la Digi24.ro.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI