S-ar putea sa va ganditi la automatizarea inteligenta a locuintei ca la o modalitate ingenioasa de a tine pasul cu cea mai recenta tehnologie sau la oportunitatile pe care tehnologia smart le ofera tuturor proprietarilor de locuinte in materie de automatizari case.

Iata care sunt cateva dintre cele mai importante motive pentru care trebuie sa va transformati locuinta simpla intr-o locuinta smart:

1. Gestionati toate dispozitivele dumneavoastra de acasa dintr-un singur loc- Factorul de confort aici este enorm.

A putea mentine toata tehnologia din casa dumneavoastra conectata printr-o singura interfata este un pas foarte important inainte pentru tehnologie si managementul locuintei. Teoretic, tot ce va trebui sa faceti este sa invatati cum sa folositi o singura aplicatie pe smartphone si tableta si veti putea accesa nenumarate functii si dispozitive din intreaga locuinta.

2. Flexibilitate pentru dispozitive noi- Sistemele de casa inteligente tind sa fie extraordinar de flexibile atunci cand vine vorba de acomodarea de noi dispozitive si alte tehnologii. Indiferent ca in momentul de fata achizitionati dispozitive de ultima generatie, in scurt timp vor aparea modele mai noi si mai impresionante.

Citeste si: Alege un service auto de încredere, unde mașina ta va fi pe mâini bune!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

3. Maximizarea securitatii acasa- Atunci cand incorporati dispozitive de securitate si supraveghere in reteaua inteligenta de acasa, va veti putea bucura de un plus de siguranta indiferent de momentul zilei. De exemplu, sistemele de automatizare a locuintei pot conecta detectoare de miscare, camere de supraveghere, incuietori automate ale usilor si alte masuri de securitate tangibile in intreaga casa, astfel incat sa le puteti activa de pe un dispozitiv mobil inainte de a merge la culcare.

De asemenea, puteti alege sa primiti alerte de securitate pe diferitele dispozitive, in functie de momentul in care se declanseaza o alerta si sa monitorizati activitatile in timp real, indiferent daca va aflati in casa sau la jumatatea globului. In plus, securitatea este si despre siguranta, iar o simpla electrovalva inteligenta pentru gaz sau apa, poate face diferenta intr-o situatie critica si poate salva vieti.

Produsele smart pentru casă vă pot schimba complet stilul de viață

Produsele smart pentru casă vă pot schimba complet stilul de viață

4. Control de la distanta al functiilor de acasa – In cazul in care aveti dubi cu privire la faptul ca ati uitat becurile aprise in casa, prin aplicatia instalata pe smartphone, puteti controla acest lucru. De asemenea, intr-o zi foarte calduroasa, puteti porni de la distanta aparatul de aer conditionat, astfel incat, in momentul in care ati ajuns acasa, temperatura sa fie una optima pentru confortul dumneavoastra. Puteti inclusiv sa porniti cuptorul sa inceapa sa se preincalzeasca in timp ce sunteti inca in drum spre casa, astfel incat in momentul in care ati ajuns, doar sa puneti tava cu mancare in acesta si astfel economisiti timp iar cina va fi gata mai repede.

5. Eficienta energetica crescuta- In functie de modul in care utilizati tehnologia smart-home, este posibil sa cunoasteti si o eficienta energetica importanta.

De exemplu, puteti avea un control mai precis asupra incalzirii si racirii casei dumneavoastra cu un termostat inteligent programabil care va invata programul si preferintele de temperatura si apoi sugereaza cele mai bune setari de eficienta din punct de vedere energetic pe parcursul zilei. Luminile pot fi programate pentru a comuta intr-un mod de seara pe masura ce soarele apune sau luminile se pot aprinde si stinge automat cand intri sau iesi din camera, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa-ti faci griji ca risipiti energie. Exista o multime de produse smart pentru casa pe care le puteti utiliza zi de zi, iar costurile de achizitie nu sunt deloc mari, in special daca veti cumpara dintr-un magazin precum Xsmart.ro.

Citeste si: Programările la salon sunt la un click distanță- noua modă în materie de programări este online-ul

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

6. Informatii despre managementul casei- Exista, de asemenea, ceva de spus despre capacitatea de a profita de informatii pe care le aveti simplu si usor puse la dispozitie, despre modul in care functioneaza locuinta dumneavoastra. Puteti monitoriza cat de des va uitati la televizor sau chiar la ce va uitati, ce fel de mese gatiti in cuptor, tipul de alimente pe care le pastrati in frigider si obiceiurile de consum de energie de-a lungul timpului. Din aceste perspective, ati putea sa va analizati obiceiurile si comportamentele zilnice si sa faceti ajustari pentru un stil de viata mai confortabil si mai sanatos.

Exista o multime de solutii smart pentru locuinta, precum si foarte multe beneficii ale utilizarii dispozitivelor inteligente care se pot constrola simplu si rapid de la distanta, prin intermediul smartphone-ului. Daca si dumneavoastra cautati astfel de solutii, atunci sunteti invitati sa accesati Xsmart.ro si cu siguranta puteti gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Citeste si: 5 aplicații mobile care îți îmbunătățesc viața


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si