Prognoza meteo ANM. La munte și în nordul Moldovei vor domina ninsorile. În rest, găsim vreme mai bună, soare cu nori, dar și condiții de ceață, dimineața, în sudul țării.

Vremea în București

Vreme caldă găsim și în zona Capitalei. Vom avea atmosferă schimbătoare, un pic de vânt și 10 grade la orele prânzului. Urmează o noapte mai rece decât noaptea trecută, cu ceață și o minimă în jur de 2 grade.

Citeste si: Prognoza meteo, vineri 5 februarie. Noi avertizări COD galben și portocaliu de la ANM

Vremea rămâne caldă și sâmbătă. Temperatura urcă din nou până la 10 grade. Dimineața e posibil să fie ceață și burniță, dar mai apoi zărim puțin și soarele printre nori.

Vremea în fiecare regiune

Vântul mai are unele intensificări pe crestele montane, iar maximele pleacă de la 1...2 grade în Bucovina și ajung la 14...16 grade în Banat și în vestul Olteniei.

Vedem cum arată vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și Bărăganul. Pe aici găsim atmosferă schimbătoare și temperaturi mai scăzute decât ieri. Chiar și așa, va fi mai cald decât în mod normal, iar maximele vor ajunge pe la 12 grade.

Citeste si: VIDEO- Viscol în sud-estul țării. Mii de oameni afectați de vremea rea

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vremea se răcește și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Ieri, pe aici s-au înregistrat 17...18

grade, astăzi vor fi în jur de 7...8 grade- dar și acestea sunt temperaturi ridicate pentru o zi de februarie. Dimineața sunt condiții de ceață în zonă, apoi zărim și soarele printre nori.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, temperaturile pierd chiar și 12 grade față de ieri și ajung la valori potrivite momentului. Cerul se umple de nori, iar pe seară și la noapte o să ningă.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș avem vreme destul de neplăcută, cer acoperit și ploi, mai ales în a doua parte a zilei. Vreme se menține caldă pentru această perioadă, deși temperaturile scad puțin și aici.

În ținuturile vestice rămânem cu atmosferă de primăvară, dar se adună norii și o să plouă în Crișana. Maximele vor urca până la 15...16 grade în zona Banatului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În Transilvania va fi mai cald decât în mod normal, dar vom avea o zi destul de mohorâtă și s-ar putea să plouă în nordul provinciei.

În Oltenia găsim vreme buna, înnorări, dar și momente cu soare. Se face foarte cald pentru acest moment al anului, iar în vestul provinciei se pot atinge 16 grade.

Vremea rămâne caldă și în ținuturile sudice, deși temperaturile nu mai urcă la fel de mult ca ieri. Norii se înmulțesc și aici, dar nu sunt anunțate precipitații.

Vremea la munte

T emperaturile se mențin ridicate și în zonele de munte. În Apuseni o să plouă, în Carpații Orientali mai vin ceva ninsori, dar în celelalte masive zărim puțin și soarele. Vântul mai are unele intensificări pe creste, însă nu mai vorbim de viteze foarte mari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si