Programul agențiilor de pariuri de Paşte 2022. În apropierea Sărbătorilor Pascale,  cele mai cunoscute agenții de pariuri și-au anunțat programul  de funcționare. 

Programul agențiilor de pariuri de Paşte 2022

Află la ce case de pariuri sportive poți paria în prima zi de Paște, pe 24 aprilie! 

Program agenții pariuri Paște

Program Paşte 2022 Superbet

Agenţiile Superbet se deschid în fiecare zi de la ora 10:00 şi se închid la 22:00, în timp ce altele la ora 23:00 şi există şi sucursale care îşi închid uşile la

miezul nopţii. Este foarte important să verificaţi întotdeauna orarul afişat la uşa agenţiei la care vă gândiţi să mergeţi, căci nu toate casele funcţionează la fel.

Citeste si: Reţetă tiramisu: Un desert special de Paşte 2022

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În Sâmbăta Mare, pe 23 aprilie, agențiile vor funcționa potrivit programului normal. Duminică, în prima zi de Paște, casele de pariuri Superbet vor fi închise. Programul va fi reluat luni, dar va fi unul mai scurt, în a doua zi de Paște acestea vor funcționa începând cu ora 10:00 până la ora 20:00.

Cu toate acestea, reprezentanții agenției de pariuri spun că dacă doriți să puneți un bilet o puteți face și online, utilizând aplicația Superbet.

Program Paşte 2022 Casa Pariurilor

Programul normal al agențiilor este de la ora 10 la ora 22. Până în acest moment compania nu a anunțat programul pentru Sărbătorile Pascale.

Program Paşte 2022 Fortuna

În mod normal, agențiile Fortuna sunt deschise zilnic de la ora 10 la ora 22, dar cu ocazia sărbătorilor de Paște reprezentanții agenenției nu au anunțat cu exactitate programul care ar putea să difere de cel normal.

Program Paşte 2022 Bet One

Agențiile Bet One au program zilnic de la ora 09:00 la 21:00. Cu toate acestea programul din Vinerea Mare, din prima și din a doua zi de Paște ar putea să fie diferit. 

Program agenții pariuri Paște

Program Paşte 2022 Stanleybet

Programul normal al agențiilor este zilnic de la ora 09:00 până la ora 22:00. De Sărbătorile Pascale programul caselor de pariuri ar putea fi diferit, mai ales în Vinerea Mare, în prima și în a doua zi de Paște.

Program Paşte Max Bet

Agențiile companiei au program zilnic de la miezul nopții până la 23:30. Reprezentanții companiei nu au anunțat programul pentru Sărbătorile de Paște.

Citeste si: Masa de Paște. Cum combinăm alimentele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si