Pulpe de pui la cuptor. Condimentul care le face delicioase. Iată rețeta!
Pulpe de pui la cuptor. O rețetă simplă și savuroasă pentru o masă de weekend de neuitat! Iată rețeta, pas cu pas.
Pulpe de pui la cuptor. Ingrediente:
pulpe de pui superioare- o caserolă
6 cartofi
o roşie
un gogoşar mic (sau ardel gras)
o ceapă
5-6 căţei de usturoi
sare, piper, cimbru după gust
zeamă de lămâie
1-2 linguri de ulei de măsline (sau de floarea soarelui)
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Se spală pulpele, se curăţă cartofii, usturoiul şi ceapa. Se taie cartofii cubuleţe. Se spală roşiile şi gogoşarul (ardelul gras) şi se taie cubuleţe şi se pun toate într-un bol împreună cu pulpele.
Se sărează, piperează şi condimentează cu cimbru, după gust, şi se stoarce şi zema de la o lămâie (se poate pune şi bere peste toate în bol pentru frăgezime).
Se pun la macerat la rece pentru aproximativ 2 ore. Se așează într-o tavă unsă cu 1-2 linguri de ulei şi se dau la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 2 ore (se adaugă şi nişte apă în tavă, înainte de a pune la cuptor, pentru a fierbe un pic înainte să se prăjească).