Close sidebar
Close sidebar

Putin anunta ca doreste sa reinfiinteze KGB-ul, dar sub o alta forma

Putin propune o ampla reforma a aparatului de securitate din Rusia si acesta este in plina elaborare si, conform mai multor surse, se va face un minister care va semana izbitor cu fostul KGB.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acest lucru se intentioneaza a fi facut pana la alegerile prezidentiale din 2018. Ministerul Securitatii Statului (MGB) va functiona pe structura actualului Serviciu Federal de Securitate (FSB) la care se vor adauga Serviciul Federal de Paza a Granitelor (FSO) si serviciul de Informatii Externe (SVR), adica exact cele trei foste directii care alacatuiau KGB-ul.

Functiile din Ministerul pentru Situatii Speciale, cel care coordoneaza toate serviciile de asistenta si interventie in caz de accidente si dezastre naturale, vor fi impartite intre Ministerul Apararii si Ministerul de Interne.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Noul minister va primi si o competenta de a instrumenta dosarele de cercetare penala care au o "importanta deosebita" si chiar va pytea sa isi exercite controlul asupra modului in care alte institutii isi desfasoara activitatea, noteaza cei de la Digi 24, informatii bazate pe cele ale publicatiei moscpovite Kommersant.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI