Marele actor, decedat in 2016, la 97 de ani, a avut patru copii, pe Anamaria, Lamia, Raluca si Alexandru, dar Radu Beligan are o mostenitoare secreta. Este vorba despre scriitoarea Mona Radu, care a fost alaturi de Beligan in ultimii ani de viata ai acestuia. La fiecare spectacol de teatru, Mona Radu il insotea pe Beligan pe scena, tinandu-l de brat. Fiicele lui Radu Beligan sunt protagonistele unui scandal care a izbucnit dupa vestea ca Lamia si Raluca au fost de acord cu organizarea unei licitatii la care se vor vinde mai multe obiecte ce au apartinut marelui actor.

Aflata in Australia, Anamaria Beligan i-a reamintit Lamiei ca mai exista o  mostenitoare a averii tatalui lor.

Radu Beligan, alaturi de Lamia

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Nu-mi amintesc ca voi să-mi fi cerut aprobarea şi să-mi fi prezentat o listă de articole. Ce înseamnă "noi patru"? De ce o ignori pe MONA RADU care, pe bună dreptate, deţine 25% din drepturi, mai mult decît oricare dintre noi?!!! Chiar dacă nu o agreezi, NU uita cîte a făcut pentru EL şi chiar şi pentru tine. Adu-ţi aminte de rolurile tale în piesele ei, din care ţi-a ieşit un venit foarte substanţial.

3. Înseamnă că sora cu icoanele care a aprobat telefonic licitaţia o fi altă soră a noastră de care noi nu ştim, sau poate că cei de la Artmark mint, e cazul să vă lămuriţi!”, i-a scris Anamaria Beligan surorii sale, Lamia.

Rdau Beligan, impreuna cu Anamaria

Radu Beligan are o mostenitoare secreta: "A fost ingerul care l-a tinut in viata pe tata in ultimii 10 ani"

Anamaria, fiica actorului, a dezvaluit ca Radu Beligan are o mostenitoare secreta. Mona Radu a fost prezenta la inmormantarea lui Beligan si s-a comportat ca un membru al familiei, primind condoleante din partea partipantilor, la fel ca fiicele lui Beligan. Dupa moartea lui Radu Beligan, Anamaria a postat un mesaj emotionant despre Mona Radu: “A fost ingerul care l-a tinut in viata pe tata in ultimii 10 ani”.

Radu Beligan si Mona Radu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si