În fiecare ediție a emisiunii Casa Iubirii, concurenții au mereu parte de provocări noi, dar și momente palpitante. De asemenea, sunt prezente și controverse, dar și răsturnări de situație care îi provoacă de fiecare dată, punând la încercare concurenții care au o relație.

Citește și: O altă ceartă în Casa Iubirii. Un cuplu a ajuns să își facă reproșuri, iar un alt concurent intervine între ei

În ediția de sâmbătă a emisiunii, Bianca s-a aflat în centrul atenției. Pe seama sa s-au creat diverse controverse, din cauza faptului că aceasta este apropiată de Laurențiu.

De asemenea, Cristina este apropiată de Marinel. Radu este vizibil înfuriat din cauza acestei situații, care declanșează gelozie și îl determină să o critice dur pe fosta sa iubită. Acesta consideră că a recurs la un astfel de comportament, tocmai pentru a-l irita pe el.

Radu devine din ce în ce mai gelos: ,,O faci dinadins!''

Atmosfera din ediția de pe 29 aprilie a fost una tensionată. Apropierea Cristinei de Marinel l-a scos din minți pe Radu. Marinel a provocat-o pe Cristina la diverse joculețe, astfel Radu devenind foarte înfuriat. Chiar dacă acesta a dat de înțeles că nu își mai dorește să aibă o relație cu Cristina, se pare că apropierea dintre cei doi nu îi va conveni foarte mult. 

Ce reacție a avut Cristina în urma acuzațiilor lui Radu?

Cristina a fost foarte criticată de Radu, fiind acuzată chiar că gesturile față de Marinel sunt intenționate pentru a-l supăra pe el. Cristina se pare că a încercat să argumenteze că nu este adevărat.

Radu: Eu sunt de părere că Cristina în continuare face lucrurile astea înadins! Să-mi demonstreze mie sau să-mi arate!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cristina: Radu, nu! Marinel mi-a spus că îi e sete și că vrea un pahar de apă! Și am zis hai să mergem să îți dau!

Radu: Te duci de mâna cu el? Mă faci fraier sau ce? O faci înadins!

Andreea Mantea: Marinel, Radu, va bateți pentru Cristina?

Radu: Eu nu mă bat pentru nimeni! Acum e enervant că ea încearcă să-mi facă înadins!

Citește și: Radu este "foc și pară" pe Cristina. "S-a dat să te pupe!"

 

Sursă: KanalD. ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si