Au avut loc primele camere rosii ale Sezonului 2 din "Casa Iubirii"!  Radu și Cristina au avut parte de un moment intim cu multe apropieri tandre și atingeri senzuale (vexi video mai jos).

Citește și: Andreea Mantea a prezis viitorul câștigătorilor primului sezon Casa Iubirii: „Sunt foarte mândră, pentru că o nuntă este garantată, sută la sută sigură”

Radu își încearcă norocul și în sezonul 2 din "Casa Iubirii" după ce a avut mai multe relații eșuate în primul sezon.

Au trecut prin brațele sale Kinga, Xenia și Anca, însă Radu nu a legat o relație serioasă cu niciuna dintre fete.

Cine este Cristina, noua concurentă din Casa Iubirii

Radu a chemat-o în camera roșie pe Cristina. Noua concurentă din Casa Iubirii are 19 ani, este din Sibiu și e studentă la Drept.

Cristina se descrie ca fiind o fire ambițioasă, sensibilă, amuzantă, dar și încăpățânată. Crede că uneori timiditatea o împiedică să obțină ceea ce își dorește. 

Citește și: Concurenții din sezonul 2 din Casa Iubirii trec la atac. Mai multe afirmații vor declanșa un val de reacții

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Concurenta a dezvăluit echipei Kanal D că până acum nu a întâlnit niciun băiat care să o aprecieze pe măsura calităților ei și speră ca în “Casa iubirii” să se îndrăgostească de acel cineva care să o merite și care să știe să o facă fericită.

Radu și Cristina, la începutul unei relații în Casa Iubirii?

Cristina a fost una dintre cele mai timide concurente care au pășit în casa baietilor pentru a-i cunoaste.

Ea a avut la dispozitie 1 minut pentru a spune cat mai multe lucruri despre ea si spune tuturor ca a pus ochii pe Radu.

Cristina își doreste ca barbatul de langa ea sa fie respectuos, sa fie comunicativ, romantic si afectuos. Ionut o vede cam vulnerabila in fata iubirii: ,,Micuta, dar ambitioasa si puternica". Patrick, pe de alta parte, a observat ca privirea ei a fost indreptata mai mult spre... Radu.

Radu a avut mai multe încercări de a lega o relație cu fete din "Casa Iubirii", dar partidele au căzut rând pe rând.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Radu s-a apropiat pentru o perioadă de Kinga, Xenia sau Anca, dar relațiile s-au răcit rapid.

Cel de-  al doilea sezon al emisiunii “Casa iubirii”  a început luni la Kanal D! Emoțiile au fost uriașe in platoul celui mai iubit reality show din România! Primii 10 concurenți au fost prezentați publicului, 5 fete și 5 băieți se află deja în căutarea sufletului pereche.

Ceilalți 4 concurenți, 2 fete si 2 băieți, din primul sezon al emisiunii, care si-au dorit sa continue aventura extraordinara in Casa iubirii, vor fi prezentați publicului astăzi, in cea de-a doua parte

a emisiunii, începând cu ora 16:30. 

Au avut loc si primele interacțiuni intre ei, astfel încât cei din fața micilor ecrane și-au putut face o primă impresie despre aceștia.  Fiți alături de ei in aceasta noua călătorie extraordinară în “Casa iubirii”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si