Chiar daca lucrurile între ei nu mergeau chiar atât de bine, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a decis să profite de locurile frumoase în care se afla și să filmeze un vlog.

În imaginile cu pricina, Raluca le prezintă prietenilor camera de hotel unde este cazată alături de Ricardo, baia și chiar dormitorul. Cel mai probabil, fostul concurent de la Puterea Dragostei este cel care a și filmat-o.

El este iubitul Ralucăi de la Puterea Dragostei! Cum arată bărbatul pentru care l-a părăsit pe Ricardo

Raluca a anunțat despărțirea de Ricardo, imediat după ce s-au întors din vacanța avută în Grecia. Ruptura s-ar fi produs din cauza fostului iubit.

Raluca a mărturisit la Teo Show că s-a despărțit de Ricardo și a dat de înteles că s-a împăcat cu fost iubit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”După plecarea din Grecia, țin să va anunț că eu și Ricardo am rămas de comun acord ca fiecare merge pe drumul lui! Mă simt mândră că mi-am recunoscut mie ce îmi doresc cu adevărat! Eu sunt extrem de fericită în acest moment și nu regret faptul că am avut curajul să recunosc ceea ce simt”, a scris fosta concurentă pe Instagram, în timp ce la Teo Show a fost și mai clară.

Citeste si: Incredibila legătură dintre Simina de la Puterea dragostei și Sorin Grindeanu! Cele două vedete locuiesc în același sat

Citeste si: El este iubitul Ralucăi de la Puterea Dragostei! Cum arată bărbatul pentru care l-a părăsit pe Ricardo

Citeste si: Surpriză la Puterea Dragostei! Cine sunt favoriții săptămânii

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, externată din spital! Zvonurile au apărut imediat după: "A făcut avort"- Vezi cine a spus asta

”Relația cu Ricardo a ajuns la sfârșit, nu a mai existat atracție”, apoi, a recunoscut că, în prezent, și-a reluat relația cu cel care i-a fost iubit în trecut. ”Plecăm împreună la Cluj”.

Toată lumea s-a întrebat cine este fostul iubit al Ralucăi, cel după care a suferit atât de mult. Ei bine, acesta este cântăreț, lucru confirmat și de Adrian, primul ei iubit din casa Puterea Dragostei.

"Domnul cântăreț, da. El a vrut să plece în Viena și ea nu a vrut. Tatăl ei fiind bolnav. S-au despărțit atunci. El este cel care a convins-o să se lase de videochat. Ea s-a înscris în emisiune special să îl uite pe acest băiat", a spus Adrian într-un vlog.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si