Organizatorii anunță line-up-ul complet pentru cel mai mare festival de pe o plajă din Europa.

Artiștii care vor concerta la festival

Mai sunt doar 15 zile până la cea de-a patra ediție a festivalului Neversea. Peste 150 de artiști din 20 de țări vor fi prezenți la festivalul Neversea timp de 4 zile și nopți, publicul fiind așteaptat într-un număr record între 7-10 iulie, la Constanța. 

Rapperul Tyga este cap de afiș la această ediție Neversea și va concerta pe mainstage. Artistul american are zeci de milioane de fani și are în palmares Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record și o nominalizare la Grammy.  

Citeste si: UNTOLD 2022: Când are loc festivalul? Primii artiştii care şi-au anunţat participarea

Sunt așteptați DJ internaționali precum DJ-ul și producătorul spaniol Danny Avila,  Arias, DJ Dark & Mentol, Madeon (DJ Set), Manuel Riva. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Festivalul Neversea va avea loc în perioada 7-10 iulie 2022. Abonamentele au fost puse în vânzare

Tot pe scena principală vor urca și artiști români de top precum Delia, Carla’s Dreams, Smiley și The Motans. Trio-ul fenomen de la One True Singer, format din Rareș, Adi și Erika Isac, vine pentru prima oară în această vară la festivalul Neversea.

Ce alte activități vor mai fi la festival

Lista  artiștilor care vor evolua la cel mai mare festival de plajă din Europa: Alan Walker, Alesso, Alexandra Stan, Arias, Azteck, B Jones, Black Eyed Peas, Brennan Heart, Carlas Dreams, Danny Avila, Delia, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Dark & Mentol, Don Diablo, KSHMR, Madeon DJ Set, Manuel Riva, NERVO, Nicky Romero, One True Singer (Rareș, Adi, Erika Isac), Parov Stelar, Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest), Quintino, Smiley, Steve Aoki, Tchami, The Motans, Timmy Trumpet, Tujamo, Tyga, Ummet Ozcan, W&W și ZHU.

Citeste si: Întâmplare inedită la un festival. Un bărbat a fost atacat de un bou în mijlocul reprezentațiilor de Rusalii

Fiecare scenă a festivalului Neversea are propriul concept și vine cu genuri muzicale diverse de la techno, house, deep house, tech house, la chill, ambientale, tribale, rap, trap, hip-hop, trip-hop, dubstep, drum & bass și liquid.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024- radioimpuls.ro

Citeste si: Sânzienele 2022. Pe ce dată pică această mare sărbătoare?

La festival vor exista și zone fashion corners cu branduri românești, zone de make-up, hairstyle și tatuaje. 50 de comercianți vor fi prezenți cu o varietate de mâncăruri, de la pizza la paste, burger, noodles, sushi, mâncare mexicană, mâncare columbiană, hummus, fructe de mare, shaorma, hot dog, sandviciuri, mâncare vegană, clătite, vafe sau înghețată.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si