Kuzey nu știe cum să reacționeze acum, când pentru prima dată, sentimente de iubire îi copleșesc inima. Chipeșul avocat se teme să dea curs sentimentelor pe care le nutrește pentru Elif.

Ce se întâmplă cu Zeynep?

Zeynep se confruntă cu o situație stânjenitoare, atunci când Feraye îi cere să nu creeze probleme în casă, considerând că <nepoata> soțului ei are un comportament immoral, iar presupusele acțiuni ale acesteia pot pată numele familiei.

Melis este luată prin surprindere atunci când Arda îi ceară socoteală pentru uneltirile ei, mai ales că acestea au dus la stricarea prieteniei dintre el și Ege. Arda nu suportă că Melis l-a folosit pentru a o îndepărta pe Zeynep de Ege.

Citește și: Răsturnări dramatice de situație, astăzi, în “Dragoste și speranță”, la Kanal D2

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bulent îi face o vizită neașteptată lui Gonul, și îi spune acesteia că în curând Zeynep va află tot adevărul. Gonul este îngrijorată de cum vor evolua lucrurile, de acum încolo, în viața fiicei sale.

Ce se va întâmplă atunci când Ege decide să rămână alături de Zeynep, indiferent de consecințe? Cum va reacționa Naciye atunci când află că fiul ei este îndrăgostit de Elif și ce promisiune îi face Kuzey tinerei stagiare, de care s-a îndrăgostit, atunci când află că aceasta este șantajată pentru ceea ce s-a petrecut între

ei, în călătoria de afaceri din Ankara?

Când poate fi urmărit episodul?

Nu ratați astăzi, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “ Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2. 

Citește și: Secrete dezvăluite astăzi, în “Dragoste și speranță”, la Kanal D2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si