Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Sistemul gandit pentru aceasta bicicleta este inspirat de la autoturismele electrice si este botezat e-drive. El functioneaza pe principiul unui acumulator de energie si foloseste efortul depus la pedalare pentru a alimenta un motor electric ce va fi responsabil cu propulsarea bicicletei.

Pedalele sunt legate la un dinam care este folosit pentru incarcarea acumulatorului din dotare, pedalele un pot fi folosite pentru propulsie directa.

Cei care au prezentat proiectul nu au clarificat cum poate functiona aceasta bicicleta si atunci cand acumulatorul este complet descarcat.

Acest nou concept ii poate ajuta pe oameni sa isi planifice calatoriile astfel incat atunci cand au de urcat un deal, mai greu la pedalare, sa evite sa faca acest lucru si sa pedaleze intial pentru ca atunci sa se poata folosi e propulsia motorului electric, noteaza cei de la go4it.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si