Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat intr-un comunicat ca a fost semnat "Contractul de proiectare si executie a Autostrazii Brasov- Tg. Mures- Cluj- Oradea, Sector 3A: Cluj Vest (Gilau)- Mihaiesti, km 0+000- km 25+500, tronson 3A2, km 8+700- km 25+500", informeaza hotnews.ro.

"Este un proiect la inceput de drum si speram si mizam pe seriozitatea antreprenorului, nivelul de asteptare este foarte mare, solicitam sa dea dovada de responsabilitate pentru respectarea clauzelor contractuale si a termenelor stabilite in vederea finalizarii proiectului"
a declarat Catalin

Homor, Directorul General al CNADNR.

Tronsonul contractat de catre Compania de Autostrazi, semnat cu o asociere de firme italiene condusa de Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro SpA, continua bucata de 8,7 km de autostrada dintre Gilau si Nadaselu, aflat in prezent in constructie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Cele doua tronsoane ar face o legatura in partea vestica a municipiului Cluj-Napoca intre DN1 si DN1F/E81 spre Zalau si Satu Mare.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si