Miron Panaitescu a ajuns director la Hexi Pharma in 2010, dupa o tinerete zbuciumata si cativa ani petrecuti in inchisoare. In 2003, Miron Panaitescu a fost condamnat la inchisoare, fiind gasit vinovat pentru delapidarea a 100 de miliarde de lei de pe bursa.


Intr-un articol mai vechi, ziarului Capital descria procedura “jafului” de la Bursa. ”La 29 iunie, 900.000 de actiuni Asirom au fost furate prin intermediul unui SVM (Societate de Valori Mobiliare, n.r.)
din Timisoara. In 28 iulie, la sedinta AGA de la Asirom, SIF Oltenia constata ca i-au disparut actiunile din cont si reclama furtul la CNVM (Comisia Natţionala pentru Valori Mobiliare, n.r.) si la Politie. Trei zile mai tarziu, politia il aresteaza pe Dan Octavian Goga, proprietarul SVM-ului prin care s-a desfasurat operatiunea. Acesta il toarna pe studentul Miron Panaitescu, presupus a fi creierul afacerii”.
Panaitescu a fost gasit vinovat si condamnat. A stat in inchisoare din 2003, pana in 2007, cand a fost eliberat conditionat, cu trei ani mai devreme.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Dupa eliberare, Panaitescu se angajeaza la Dan Condrea, unde ajunge director la Hexi Med, una din firmele din grupul Hexi. Este aceeasi firma unde actionar este si iubita lui Condrea, Uliana Ochinciuc. Conform informatiilor de pe tolo.ro, la firma, Panaitescu avea sarcina de a atrage fonduri europene.
In 2015, Miron Panaitescu ajunge insa din nou in inchisoare. De aceasta data el este condamnat la doi ani si noua luni pentru ucidere din culpa, dupa ce masina pe care o conducea s-a prabusit de pe un pod, iar sotia sa, pasager in autoturism, a murit.

Miron Panaitescu, adus la DNA de la penitenciar
Miron Panaitescu, adus la DNA de la penitenciar

Joi dimineata, Miron Panaitescu a fost adus cu duba de la puscarie la DNA, pentru a fi anchetat in cazul de coruptie Hexi Pharma. La sfarsitul audierilor, procurorii au anuntat ca Miron Panaitescu este urmarit penal pentru infractiunea de spalare de bani. Daca va fi gasit vinovat, el risca alti ani grei de inchisoare, carora li se vor adauga cei trei din prima pedeapsa si cei doi ramasi din a doua.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si