Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cei de la Actualdecluj au semnalat faptul ca Lucia Suciu (PSD) a mers impreuna cu sustinatorii sai in fata casei contracandidatei sale, Maria Manu (PNL) si a dansat pe manele toata noaptea.

Filmarea cu pricina a fost facuta de catre fiica Mariei Manu, Geanina, si postata ulterior pe retelele de socializare. Jurnalistii care au prezentat cazul au notat si facut ca seful sectiei Ordine Publica din Politia Cluj este Valentin Suciu, nimeni altul decat sotul Luciei Suciu.

Lucia Suciu, primarita din Chinteni
Lucia Suciu, primarita din Chinteni Lupta pentru mandatul de primar a fost stransa si pana la urma, Lucia Suciu de la PSD a castigat cu 400 de voturi in plus.

Femeia s-a distrat de mama focului cand a aflat ca a castigat si, la final, a incheiat petrecerea chiar in fata casei rivalei sale la Primarie, Maria Manu.

Imaginile fac deja senzatie pe internet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si