Doar cei care picteaza cerul in culorile curcubeului s-au bucurat astazi de vantul rebel! Dupa saptamani bune in care au tanjit la valuri, kiterii si-au luat revansa:... au facut sarituri in aer si s-au lasat purtati de vant... la propriu.

Un echipament de kite nou-nout si un zmeu de calitate pot face din hobby o adevarata investitie. Nu mai punem la socoteala ora de curs.
Dar pentru  cei insetati de mare, experienta este nepretuita. "Sunt cateva mii de euro adunate. Merita? Da, cu singuranta. Nu regret niciun leu", spun pasionatii de acest sport.

La polul opus, cei care au venit  prin programul litoralul pentru toti se bucura de preturi mici si de o plaja numai pentru ei.

Zilele urmatoare vremea va fi insorita la malul marii, dar temperaturile ceva mai reci- vineri, mercurul din termometre va atinge doar 22-23 de grade celsius.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si