Halle este din Maine, Statele Unite, si si-a invitat prietenii si colegii de scoala sa vina la ziua ei de nastere. Le-a promis o distractie la bowling cu muzica buna, joaca si prajituri, dar, din nefericire, s-a trezit singura.

A inchiriat sala, a pregatit totul in detaliu, dar nimeni nu s-a prezentat. Doar cativa membri apropiati ai familiei au fost alaturi de Halle atunci cand a implinit 18 ani.

Fotografia asta a fost realizata de una dintre verisoarele ei. Imaginea are un impact emotional extrem de puternic si a induiosat lumea pe retelele de socializare.

Postarea a fost shareuita de 120.000 de ori in mai putin de 48 de ore. Verisoara ei a povestit ca ceea ce trebuia sa fie o aniversare frumoasa s-a transformat intr-o drama pentru Halle care a ramas singura si a incput sa planga punandu-si fata in tortul de ziua ei.

Incidentul s-a intamplat anul trecut, iar acum, verisoara ei a incercat sa ii faca o zi de nastere mai frumoasa. A rugat lumea sa ii trimita mailuri de felicitare si imediat casuta de mail s-a "inundat" cu mii de felicitari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si