Astazi, de la ora 19.00, Romania intalneste Elvetia in faza grupelor la Euro 2016, intr-un meci decisiv pentru tricolori, care tintesc calificarea in optimi dupa esecul cu Franta, din partida inaugurala. Acum 22 de ani, la Cupa Mondiala din SUA, Romania a pierdut clar, 1-4, in fata Elvetiei, reusind apoi sa se califice pana in sferturile de finala ale competitiei.

Interesant este faptul ca arena pe care s-a jucat atunci, Silverdome din Detroit, a ajuns o ruina totala, ca urmare a situatiei economice dezastruoase din oras, Detroit fiind primul oras mare din America care si-a declarat falimentul.
Stadionul, care a costat un sfert de miliard de dolari, era acoperit si de aceea Hagi si compania au acuzat dupa esecul cu Elvetia ca la nivelul gazonului efectul pe care-l resimteau, din cauza caldurii si a umezelii, era unul de sauna.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si