Aceasta este rochia cu care romanca a castigat trofeul
Aceasta este rochia cu care romanca a castigat trofeul Aceasta este rochia cu care romanca a castigat trofeul Aceasta este rochia cu care romanca a castigat trofeul Aceasta este rochia cu care romanca a castigat trofeul Aceasta este rochia cu care romanca a castigat trofeul Antonia a terminat anul acesta facultatea de Fashion din Londra, iar colectia ei de absolvire a impresionat pe toata lumea.
Ea a participat la “London graduate fashion week” si a castigat primul loc la “Lipsy the best red carpet dress award competition” cu o rochie neagra, realizata complet manual. De atunci, numele Antonia Nae este pe buzele tuturor, rochia sa a fost prezentata in cele mai importante reviste de moda din Marea Britanie, iar tanara este invitata la tot felul de prezentari de moda si la show-uri TV.

Romanca de 23 de ani a colaborat deja cu mari case de moda si a lucrat rochii chiar si pentru celebritati, precum Oprah Winfrey si Catherine, Ducesa de Cambridge. Antonia isi doreste sa ramana in Londra, sa-si deschida propria ei afacere si sa se rezvolte acolo. Insa, ca romanca, viata ei in Marea Britanie se poate schimba dupa Brexit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

“Viata mea nu s-a schimbat deocamdata dupa Brexit. Totul este ca inainte. Lumea aici este foarte confuza, nimeni nu stie la ce sa se astepte in viitor.  Am fost asigurati de faptul ca cel putin doi ani nimic nu se va schimba si vor fi parte din Uniunea Europeana, deoarece iesirea nu este un proces automat si va trebui sa fie negociata cu membrii acesteia.

Asa ca in acesti doi ani pot sa imi fac linistita Masterul asa cum planuisem”, spune Antonia despre viata sa din Marea Britanie in urmatoarea perioada.

Despre ce se va intampla apoi, tanara nu este atat de optimista. Isi vede insa viitorul asa cum si-l planuise, in Marea Britanie.  Are si o optiune, sa aplice pentru statutul de rezident permanent, avand acest drept pentru ca a studiat in toti cei cinci ani petrecuti in Londra.
“Sincer am o teama deoarece as vrea sa imi deschid aici propria afacere si am inteles ca va fi mult mai greu decat pana acum, (cand se deschidea un business in 5 minute), va trebui sa fac o intelegere cu fiecare tara pentru export si multe altele. Ma voi documenta mai mult oricum. Sa vedem acum ce se va intampla pentru ca foarte multi englezi regreta votul facut (acela de a parasi UE) deoarece ei nu stiau ce presupune acest vot si au semnat in necunostinta de cauza. Se vorbeste de un alt referendum, dar nu stiu precis ce se va intampla. Eu am semnat insa petitia care cere ca Londra sa ramana parte din Uniunea Europeana. Poate vom avea succes cu asta! ”, ne-a spus tanara designer.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si