Uliana Ochinciuc: Orasul unde locuiesc parintii mei nu este foarte mare si toata lumea il stie pe tatal meu.

Laura Georgescu: Eu nu am timp de pierdut cu prostituatele basarabenilor. Aceasta doamna locuieste in casa mea. Aceasta doamna a clocit copilul propriu in patul meu. Aceasta doamna si Condrea mi-au furat toate veniturile salariale. Imi furau banii cu ajutorul dispozitivului token. Nu ma intereseaza prostituatele basarabenilor.

Ar face bine sa paraseasca casa mea de buna voie. Nu ma intereseaza psihopata Ochinciuc. Este psihopata. Si-a pierdut ratiunea.

Uliana Ochinciuc: C ând iubesti un barbat ii stii toate firele de par din cap. Nu trebuia sa ma apropii foarte mult ca sa imi dau seama ca este el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Laura Georgescu: Minte de la o propozitie la alta.

Uliana Ochinciuc: Dan nu dormea noptile. Patru saptamani a dormit doar doua ore pe noapte. Mie mi se intampla sa nu dorm o noapte si dupa aceea, a doua zi, nu mai judec.

Laura Georgescu: Este dusa cu capul. Un om care doarme doua ore nu poate face operatii. Este cazul ca Colegiul Medicilor sa se autosesizeze si sa ii retraga licenta. Este un real pericol. Face operatii pe cornee. Este medic oftalmolog, intra in blocul operator, nenoroceste oameni dupa doua ore dormite in garda.

Uliana Ochinciuc: Era foarte afectat dupa ce vorbea cu avocatii. Dumnezeu stie ce s-a intâmplat.

Eu, ca sotie, cred ca a fost accident. Orice om, in momente din astea, simte ca ar dori sa moara. Ultima oara am vorbit la ora 18:00, inainte de accident. Nu mi s-a parut nimic dubios. Eu plecasem la niste prieteni, iar el mi-a zis ca ramane acasa sa se odihneasca sau o sa mearga sa se plimbe.

Laura Georgescu: In momentul in care aniversezi casatoria, nu te bucuri de eveniment in cuplu? Domnul Condrea trebuia sa fie intr-o parte, iar sotia cu prietenii? Oamenii astia aniversau nunta, dar cum? Unul se dadea cu masina, altul bea cu prietenii? E trasa de par povestea asta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si