Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cutremur in familia lui Ilie Nastase. Vestea soc ca Brigitte Sfat are doua tumori in corp a cazut ca un traznet in spatiul public. Sotia tenismenului si-a facut curaj si a marturisit intreaga lupta pe care o poarta cu viata  in mod public. Cum a ales sa faca acest lucru? I-a anuntat pe toti printr-un mesaj emotionant pe un cont de socializare.

"In urma unor investigatii, cu cateva zile in urma, am aflat ca in interiorul corpului meu se dezvolta doua tumori si este necesara o interventie de extirpare.  Nu stiu de ce Dumnezeu a ingaduit acest lucru, dar, inainte de a merge mai departe, vreau sa cer iertare tuturor celor ce le am gresit prin vorba sau fapta si vreau sa-i cer lui Dumnezeu ragaz pentru a indrepta lucrurile."

De cum a aflat diagnosticul, Brigitte si-a indreptat si mai mult fata catre Dumnezeu, iar acum isi cere iertare pentru toate lucrurile rele pe care ea crede ca le-a facut.
Curios este ca printre persoanele enumerate se afla si Amalia Nastase, fosta sotie a lui Ilie.


"Vreau sa-i cer scuze in primul rand mamei mele pe care am necajit-o de multe ori, fostului meu sot, Ovidiu, ca nu i-am dat sansa mai des sa fie alaturi de fetita noastra, fostei sotii a sotului meu ca am acuzat-o de multe ori, poate pe nedrept, fiului meu ca nu am reusit sa i ofer toata dragostea de care are nevoie..."


Ultima persoana careia ii multumeste este chiar sotul ei, care este alaturi de ea pas cu pas.


"Totodata vreau sa-i multumesc lui Ilie ca ma sustine neconditionat in aceasta incercare."

La cea mai recenta aparitie a celor doi, Ilie si Brigitte au aratat extrem de bine si eleganti, asa cum apar mereu.

Ca de obicei, au fost glumeti din cale afara. Nimic nu prevestea tragedia care i-a lovit.  Sute de mesaje de incurajare i-au transmis admiratorii ei.


"Însanatosire Brighite. Sper sa te faci bine... Dumnezeu nu lasa oameni buni la necaz si la durere,vei vedea!"

"Capul sus,nu te lasa învinsa,esti o luptatoare,timisorenii sunt alaturi de tine!"

Contactata de Stirile Kanal D, Brigitte ne roaga sa o lasam in tihna in aceasta grea incercare pe care i-a dat-o viata.

"Vreau sa mi cer scuze tuturor celor din presa care ma suna in legatura cu problema mea de sanatate, dar dorinta mea este sa nu discut nimic mai mult despre aceasta incercare pana nu o voi trece cu bine. Multumesc pentru intelegere si incurajari."

Brigitte Sfat are o poveste de viata incrredibila. A ramas vaduva la 25 de ani, a facut inchisoare timp de doi ani din cauza unei acuzatii de talharie.
S-a casatorit din nou, dar noul sot o batea.Nu de putine ori a vrut sa se sinucida. Ilie Nastase a fost cel care i-a aratat ca viata poate fi si frumoasa. A dus-o in locatii exclusiviste si a petrecut la nunta printului de la Monaco. Noi ii uram sanatate lui Brigitte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si