S-a spulberat un mit. Studiile arata ca pastele nu te ingrasa
Pastele nu ingrasa, ba mai mult, pot reduce riscul obezitatii, au descoperit oamenii de stiinta italieni. Doua studii, care au examinat dietele a peste 23.000 de adulti, au descoperit consumul de paste drept factor al reducerii riscului de obezitate si a unui index corporal sanatos.
Studiul, publicat in jurnalul Nutritie si Diabet, a ajuns la concluzia ca mancatul pastelor este asociat cu o dieta mediterana sanatoasa.
O dieta mediterana bogata in legume, fructe, peste, ulei de masline si cereale integrala, a fost asociata cu starea de sanatate in general, si un risc mic al atacurilor cardiovasculare sau infarcturile si protectia impotriva bolii Alzheimer.

Studiul, publicat in jurnalul Nutritie si Diabet, a ajuns la concluzia ca mancatul pastelor este asociat cu o dieta mediterana sanatoasa.O dieta mediterana bogata in legume, fructe, peste, ulei de masline si cereale integrala, a fost asociata cu starea de sanatate in general, si un risc mic al atacurilor cardiovasculare sau infarcturile si protectia impotriva bolii Alzheimer.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

O dieta sanatoasa trebuie sa contina si carbohidrati, pentru ca acestia furnizeaza energie, iar pastele fainoase sunt o importanta sursa de carbohidrati, proteine vegetale, de vitamine (B, F) si fibre.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si