Potrivirile nu se opresc aici. Cei doi barbati, care au acelasi nume si s-au casatorit cu gemenele, mai sunt si din acelasi oras din care sunt surorile, Ticleni, judetul Gorj. Casatoria civila a acestora a avut loc anul trecut intr-o zi de toamna.

" Am stabilit amândouă să ne căsătorim civil în acelaşi timp, pentru că a fost dorinţa tatălui şi am dorit să i-o îndeplinim. Nu puteam să organizăm şi cununia religioasă în acelaşi timp.

Eu nu am ştiu că pe soţul meu îl cheamă şi Florin. Ştiam că îl cheamă doar Răzvan. Chiar am rămas uimită atunci când am aflat că pe ambii îi cheamă Răzvan-Florin. Am zis că ei sunt soarta noastră şi că sunt ai noştri, fără niciun dubiu. Clar că a fost un semn în plus că ei vor fi soţii noştri“, a povestit Mihaela, pentru adevarul.ro.

" Eu cu soţul meu ne-am cunoscut acum şapte ani, eram în acelaşi grup de prieteni. Nu ne gândeam noi la vremea aceea că vom rămâne împreună, dar iată-ne căsătoriţi şi fericiţi!”, a povestit Alina.

Mihaela şi-a cunoscut jumătatea la o petrecere: „L-am cunoscut pe Răzvan-Florin, soţul meu, la o petrecere, în urmă cu 5 ani. Mi-am dat seama că el este jumătatea mea pentru că mă ajuta şi mă susţinea mereu!”

Cele două familii locuiesc într-un apartament din Timişoara, pentru că surorile gemene au absolvit în acest an Facultatea de Medicină şi
urmează să se înscrie la rezidenţiat.

Soţii noştri se înţeleg ca fraţii. Nu ne aşteptam şi ne bucurăm că există o coeziune între ei. La începutul relaţiei le mai jucam câteva farse. Eu m-am dus la cumnatul meu ca să-l sărut şi nu şi-a dat seama că nu este iubita lui. Acum ne cunosc foarte bine şi nu cred că ne mai pot confunda “, a spus Mihaela.



Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si