Municipiul Cluj-Napoca, în solidar cu un constructor falit, a fost obligat, din nou, să achite circa 65.000 de euro proprietarilor unei case umbrite de un bloc, noteaza clujust.ro. Instanţa a obligat pârâţii la repararea prejudiciului cauzat prin avizarea nelegală a PUD-ului şi emiterea în mod nelegal a autorizaţiei de construcţie pentru blocul de pe strada Câmpului.

După 7 ani de judecată, cazul casei umbrite de bloc de pe strada Câmpului din Cluj-Napoca a ajuns din nou la Judecătoria Cluj-Napoca în luna mai, ca urmare a unei decizii controversate a Înaltei Curţi.
Prin urmare, proprietarii casei, Adrian şi Monica Roşcan, au primit aceeaşi sumă, la virgulă, pe care o stabilise şi Curtea de Apel Cluj, înainte de decizia ÎCCJ, potrivit clujust.ro. După noul cod de procedură civilă, pârâţii mai au o singură cale de atac împotriva sentinţei, după care se va termina definitiv procesul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si