Totusi, se pare ca acesti bani nu vor fi folositi chiar pentru acest lucru pentru ca din acesti bani, aproape 14 milioane de lei se vor duce pe altceva. Spre exemplu, din acesti bani se vor folosi 237.000 de lei pentru achizitionarea unei masini blindate pentru transport valori, masina ce va colecta banii de la tonetele unde se vand bilete. Alti 387.000 de lei sunt destinati cumparatii unui buldoexcavator, iar trei milioane de lei pentru a cumpara trei centrale termice, necesare pentru incalzirea apei si a incintelor din depourile Colentina si Vatra Luminoasa.



Restul sumei, in jur de 19 milioane de lei se va folosi pentru modernizarea a zece tramvaie vechi, pe care nu se vor monta aparate de aer conditionat. "Modernizarea insemna reconstructia partiala a tramvaiului, prin coborarea podelei cu 20% din suprafata vagonului. La modernizari nu putem sa punem aer conditionat pe cele vechi, ci doar pe cele pe care le construim noi", a declarat Constantin Tobescu, purtator de cuvant RATB pentru MediaFax.

Primarul General al Capitalei, Gabi Firea, a cerut rectificarea bugetului si atunci s-au mai acordat 4,7 milioane de lei in plus, bani ce vor fi folositi pentru a cumpara 4 autobuze cu etaj ce vor fi folosite pentru circuitul turistic al Bucurestiului, dar si pentru construirea unui tramvai nou in uzinele proprii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si