In perioada 2004-2007, fostul vicepremier a coordonat la Şcoala Doctorală a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza” din Capitală opt doctorate.

Printre cei care l-au avut coordonator pe Oprea se numara si generalul Ionel Marin, fost director adjunct al Serviciului Român de Informaţii, fostul procuror general adjunct al României Marcel Sâmpetru şi fostul procuror George Bălan, fost membru CSM. Potrivit listei obţinute de News.ro, o parte dintre aceştia au fost condamnaţi pentru corupţie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Gabriel Oprea a fost coordonator de doctorate şi la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" (a SRI), iar mulţi dintre ei au fost acuzaţi de plagiat. O parte dintre ei au cerut să li se retragă titlul de doctor, obţinut sub coordonarea lui Gabriel Oprea, între aceştia numărându-se Radu Stroe, Mihai Stănişoară, Romeo Raicu, dar şi nepoata lui Oprea, avocata Loredana Radu, şi fosta secretară a acestuia, Adela Popescu.

Lista completa a celor care si-au facut lucrarea de doctorat sub coordonarea lui Gabriel Oprea o gasiti pe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si